Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Regina er gruppens hurtigste kvinde!

Når man har løbet i mange år og er indstillet på at træne anderledes, sker der store resultater! Det kræver tillid til træningen og "bare" løbe efter planen. Det gør Regina ALTID!

Regina fortæller:

"Jeg er SUNDFOKUSLØBER, hvor Mia har været min LØBECOACH siden august 2017.

Jeg har fulgt Mia på de sociale medier nok siden 2014 og er vildt imponeret af, hvordan hun selv har udviklet sig som løber, og det hun brænder SINDSYGT meget for - nemlig energi og kost.

Jeg er selv maratonløber (har løbet 16 indtil videre). Min drøm var at komme under 3 timer på maraton. Det lykkedes for mig med Mias hjælp med KUN 12 ugers specifik træning tilbage i 2017. Det var en af de vildeste løbeoplevelser da det lykkes til Frankfurt Marathon 2017 . Tiden blev 2.59.17.

Jeg fortsatte hos Mia, fordi jeg vil se hvor meget jeg kan rykke mig... Det er blevet til mange PR siden. Oplevelsen i Frankfurt 2019 slog oplevelsen fra både 2017 og 2018 - hvor jeg havde det bedste løb evner. Tiden var 2.52.32.

Min bedste tid inden jeg startede hos Mia var 3.05.45 og nu er tiden 2.52.32.

Kosten op til et Marathon er super vigtigt for det handler om at blive så let som muligt uden at miste energi.

Mia er den helt rigtige sparringspartner fordi;

  • Teoretisk baggrund
  • Faglig viden
  • Dygtig formidler - det er til st forstå
  • Hun har prøvet det på “egen krop”
  • Mia er med hele vejen op til et stort løb/mål, under selve løbet med optimering af væske og efterfølgende ift. en vigtig restitution.
  • Mia formår virkelig at være tæt på - så at en træning med ca. 100 km. om ugen kan passes ind med famile, arbejde og alt det andet som jeg også gerne vil.

Mia har sin gruppe af løbere - SUNDFOKUSLØBER. Det er blevet til et stærkt fællesskab, hvor vi både træner sammen, hepper på hinanden og mødes til diverse løb."

 

Regina er en TOP sej kvinde på 41 år.

Hun er den hurtigste kvinde blandt Sundfokusløbere på marathon. Hendes dieselmotor er helt unik. I 2019 var hun den første danske kvinde, der løbe over målstregen til Frankfurt Marathon.

Glæder mig til at følge hende mod nye efterårsmål i 2020.

//Mia