Fodgængeren er nu Marathonløber!

Sundfokus
/ Fodgængeren er nu Marathonløber!

Efter at have tabt 70kg på 1 år og tre dage, udelukkende via kostændring og mange daglige km i vandreskoene, satte jeg pludselig en dag i løb..

Egentligt lå det slet ikke i kortene at jeg skulle være løber, og da især ikke marathonløber(!), men heldigvis har man et standpunkt til man tager et nyt, og her blev mit møde med Mia skelsættende ift. at tage springet mod lige netop dette – at blive marathonløber.

Faktisk så tror jeg at det var skæbnen, da jeg aftenen forinden at jeg tilfældigt kom i kontakt med Mia, netop havde fortalt min mand, at jeg ville løbe et marathon! For hvad er oddsene for, at der dagen efter der ud af det blå, lander en besked fra Mia? Tiden kunne ikke have være mere rigtig, og efter at jeg selvstændigt på ca 4 mdr. havde trænet mig op fra 0km til halvmarathon distancen, måtte jeg sande, at der altså var langt fra de 21,1 til den famøse marathondistance på 42,2km – og her blev Mia mit missing link! 

Jeg har under Mias kyndige vinger udviklet mig helt enormt som SUNDFOKUSLØBER, både fysisk men i høj grad også mentalt, og jeg husker tydeligt min allerførste løbetur i februar 2022, efter at have fået hende som træner, for jeg løb ikke efter planen(!), og fik dertil en kontant (men konstruktiv) besked om, at hvis ikke jeg fulgte planen, så var hun ikke den rette løbecoach for mig – og netop dette, det gjorde for mig udfaldet! 

Jeg er en type som ikke normalt er ”vant til” at der er andre der tager styringen, men det gjorde Mia – og det kunne hun fordi jeg helt fra start har haft en dyb respekt for hendes egne præstationer, hendes kyndige viden, hendes dejlige væsen og fordi, at jeg kunne mærke at hun virkelig brændte for dette, samt oprigtigt ville mig det bedste! – og for mig var denne oplevelse sund!

At Mia har spillet -og stadig spiller en kæmpe rolle ift. mine mål indenfor marathonløb, er jeg på ingen måde i tvivl om! Hun er utrolig dygtig, og som SUNDFOKUSLØBER mærker jeg virkelig, at der tages afsæt i mig og mine mål, hvortil træningen også tilrettelægges 120% med afsæt dette, og samtidig har jeg oplevelsen af, at muligheden for sparring ALTID er muligt! 

Jeg er så taknemmelig for at Mia i 2022 landende i min Instagram indbakke, og jeg kunne på ingen måde have forestillet mig en bedre løbecoach! – og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer med hende på skuldrene.