Mie har haft success med Sense og Sund livsstil

Se Mies succesfulde rejse med Sund livsstil

Sundfokus
/ Se Mies succesfulde rejse med Sund livsstil

Mie har sagt FARVEL til 24 kg siden september 2018, hvor hun startede på mit Sense-hold i Billund.

Hun var med på holdet i 4 måneder, og herefter fortsatte hun selv kampen. Det har været fantastisk at følge hendes rejse.

Jeg glemmer aldrig da Mie i december kom til Sense-møde og havde været til 4 julefrokoster i samme uge. Hun fortalte om, hvordan hun visualiserede mængden af mad, når hun var i byen og havde sparet op til 2 Spisekasser.

Læs om Mie HER:

Hvornår startede du på Sense?

Om lidt er det et år siden jeg startede på SENSE, og jeg der er 24 kg forskel på de disse foto.

Jeg vil blot fortælle, at det er det VÆRD, når man syntes det er op ad bakke. Bliv ved med at arbejde dig op ad bakken. Jeg har ikke nået min bakketop endnu men er godt på vej.

Sense – hvordan spiser du Mie?

Jeg har mine tre fulde plader om dagen. Ingen mellem måltider da det er der jeg kommer for tit til at sige pyt. Jeg bruger min pyt når jeg får et glas rødvin eller en øl ved festligelejligheder. Samt mit chokolade til kaffen 😎 så bliv ved kære SENSE folk.

Jeg har opdaget mange nye opskrifter og nysgerrigheden ved indholdet på min tallerken. Viden om fedtstoffer og kvaliteten samt lysten til at ville vide mere om det jeg putter i munden har blot været en kæmpe bonus.

Hvad er det bedste Sense har givet dig?

Glæden ved mig selv er det største. Jeg er god som jeg er og står ved mit jeg. Jeg er meget mere glad og positiv.

Det at jeg har energi og lysten til at lave noget end at smide sig i sofaen.Jeg sover mindre og er vågen før vækkeuret og holder energien længere i løbet af en dag. Kan meget lettere overskue en hektisk hverdag i mit nye job. Er blevet daglig leder af et hotel. Det kræver en masse men jeg har masser af overskud til det.

Hvad siger kroppen til Sensekost?

Min mave har det rigtigt godt, hvis jeg en dag siger pyt og spiser Eks. Pomfritter og ikke andet, så er det så sikker som amen i kirken at jeg får mega ondt i min mave. Fordi det er for fedt. Det samme hvis jeg får for meget Hvidt brød eller fløde. Men hvis jeg får det i de rigtige mængder så er maven ok. Jeg har en anden glød i mit ansigt og mere spændstighed / fasthed.

Jeg nyder nuet mere end før – eller måske værdsætter jeg det bare mere.

Laver du motion?

Jeg må stadig ikke løbe pga af diskus men har taget en spinningstime hver tirsdag og 30 min grund træning af hele kroppen.

Mie E. Lund

—————————————-

Evnen til at VILLE giver evnen til at KUNNE

Sense – det virker