Beinta Sundfokusløber

Beinta fra 3:28 til 3:08 på marathon

Sundfokus
/ Beinta fra 3:28 til 3:08 på marathon

Beinta var min første løber i løbegruppen. Hun udviklede sig med kvantespring og har løbet sit bedste marathon i 3:08.

Mød Beinta lige HER

“Jeg er SUNDFOKUSLØBER, men det var ikke min indgangsvinkel til min kontakt til Mia.

Jeg har altid været aktiv indenfor sport, har siden barnsben døjet med anstrengelses astma, som har medført mange frustrationer præstationsmæssigt.

En MEGET frustreret løber, som tilfældigvis i 2016 på Facebook ser, at Mia skriver, at hun har gode erfaringer med vejledning ang. anstrengelses astma for svømmere. Jeg kontakter Mia i håb om, at hun kan hjælpe mig.

Vores samarbejde har siden udviklet sig til en fantastisk livsstilsrejse kostmæssigt, men så sandelig også indenfor marathonløb.
Mia har vist mig en ny og utroligt spændende mad- og vitamin verden, som har givet mig en lettere, energisk og sundere krop.
Mit immunforsvar er betydeligt stærkere og min anstrengelses astma er ikke en frustration mere.

Under Mia’s kyndige, konstruktive, og konfronterende vejledning har jeg som motionsløber udviklet og udvidet min viden, mine resultater, men også mig selv som person.

Vores samarbejde har ikke kun været hen imod bedre resultater og PR. Der har også været psykiske rutsjeture til marathon, hvor dagen ikke ramte, og de forventede resultater ikke viste sig. Det er ikke kun formen der tæller sådan en dag. Jeg er blevet meget klogere som marathonløber og ved kroppen skal være 100% klar for at kunne lave PR.

Mia har været fantastisk at have ved min side med sin opmuntring, forståelse og sin erfaring. Hun giver mig håb og tro på, at det kan lade sig gøre, trods modgang. Mia stiller krav om, at hvis jeg skal opnå mine mål, skal jeg følge hendes plan. Hun er fantastisk til at komme med feedback omkring træningen, som hun lægger vægt på, bliver overholdt. Hvis ikke, reagerer hun omgående. Altid hurtig med tilbagemeldinger.

Min bedste marathontid før jeg startede hos Mia var 3.28 og nu er tiden 3.08. Min drømmesluttid er ikke nået endnu.

At være marathonløber, have fuldtidsarbejde, hus og familie, og nærme sig de 50 år, bo på Færøerne, hvor vejr og landskab er en udfordring, ja, det kan sagtens lade sig gøre under Mia’a kyndige hænder.”

Beinta er en FLOT løber med god løbeøkonomi.

Jeg vægter god kommunikation blandt mine løbere. Beinta bor på Færøerne men afstanden betyder intet. Jeg søger for testløb løbende i hendes træning, så ved vi hvor formen. Da vi startede vores samarbejde var hun slet ikke klar over, hvor god en løber hun var og efterfølgende beviste på ret kort tid.

Beinta har haft flere fantastiske maraton med vilje og smerterne i ansigtet (som billedet tydeligvis viser).

//Mia