Jeg følte, at det var den eneste måde at overleve på....

Sundfokus
/ Jeg følte, at det var den eneste måde at overleve på....

Pia har sagt FARVEL til nu 24 kilo med Sense-kost & Mindset på 7 måneder. 

At nå sit store mål på 5-7 måneder vidner om, at Pia har taget en commited beslutning og været vedholdende. Hun gør det simpelt,og det er med til at give hende madro og resultater. Jeg har så stor respekt for de positive forandringer Pia har gjort....med afsæt i sig selv hvor hun var i det dybeste hul. 

Pias ærlige ord:

"D. 2. oktober 2023 ændrede jeg min livsstil. Det hele startede hos Mia i et 8 ugers forløb med Sense-kost & Mindset. Et fantastisk online forløb og et godt fællesskab, som jeg får meget ud af og er fortsat i medlemsklubben.

Det gav mig viden, støtte og motivation til at ændre livsstil. Det har betydet meget for mig, at man var i en gruppe, og at der var online kostvejledning og informationsmøder med Mia.

I sommeren 2023 havde jeg det rigtig skidt både fysisk og psykisk. Jeg vidste, at jeg var nødt til at ændre noget, hvis jeg skulle overleve. Jeg brugte noget tid på at tænke over det.

Jeg besluttede mig for, at jeg ville ændre min livsstil. Mit HVORFOR var, at jeg håbede, at det kunne hjælpe mine smerter og dermed give mere overskud.

Jeg tabte mig hver uge. Jeg nåede mit mål i start marts 2024. Jeg fortsætter livsstilsrejsen og har nu sagt farvel til 24 kilo. Jeg skal nu holde mig vægtstabil og derfor er jeg glad for at fortsætte i medlemsklubben med bedste sparring.

Jeg har fået meget mere tro på mig selv og min styrke. Mia har virkelig hjulpet mig med mit mindset, og det er en stor del af min succes.

Mit kolesterol tal er faldet, jeg har fået mere energi, er blevet lettere og har fået madro.

Mange spørger mig, hvordan jeg kunne ændre min livsstil samtidig med at være ramt af svær depression....svaret er enkelt: Jeg følte, at det var den eneste måde at overleve på!

Mit motto er: Stol på processen!"