Thianna mod sit første marathon

Sundfokus
/ Thianna mod sit første marathon

Thianna er Sundfokusløber, og jeg har fornøjelsen af at være hendes løbecoach mod debut på marathondistancen, som er HCA Marathon 2024. 

Hendes træningsflid og lysten til udvikling i løbeskoene imponerer mig, og det belønner sig på alle distancer. Specifik træning med delmål beviser, at forkurven er på helt rette vej mod det store løbemål. 

Thianna siger:

"Jeg har haft Mia som løbetræner i 4 måneder nu. Jeg har løbet i flere år, men har nu mod på Marathon distancen og vil gerne sætte mit løb mere i system og ønsker en større udvikling i mine resultater.

Der er sket meget på mine første 4 måneder hos Mia, og jeg har allerede lavet PR på 5, 10 og 15 km. Mia er fantastisk at have som sparringspartner. Hun står altid klar med gode råd og vejledning, hvis man har spørgsmål eller noget ikke går helt som planlagt. Hun følger løbende op på, hvordan det går og retter fremtidige træninger til i forhold til min udvikling.

Den træningsplan hun laver til mig fungerer bare, og jeg glæder mig til at forsætte mod mit Marathon mål sammen med hende her i 2024.”

Forårsplanen er lagt og træningsplanen er selvfølgelig specifikt opbygget efter Thiannas niveau og målsætning. Jeg glæder mig meget til at følge hende mod årets store mål til HCA Marathon.