Johnny efter sit vægttab

Johnny´s vilde transformation

Sundfokus
/ Johnny´s vilde transformation

Johnny startede på online Sense forløb hos mig august 2021. Han var en helt almindelig deltager på holdet, som jeg ikke kendte i forvejen. Jeg fandt hurtig ud af, at Johnny havde et stort mål med sin livsstilsrejse, men mere vidste jeg heller ikke. Det var først den sidste uge af forløbet, han fortalte om sin vægt. Jeg var målløs, og hans inspirerende og fantastiske livsstilrejse fortsatte i medlemsklubben. 

Johnny har sagt FARVEL til MANGE kilo – læs hans egne ord her:

“Jeg vil gerne fortælle min historie med Sense, men først lidt baggrundsinfo om mig selv, mit navn er Johnny, og jeg har været overvægtig i størstedelen af mit voksenliv og prøvet forskellige slankekure, uden det er lykkedes for mig at nå i mål med det.

Når jeg var kommet i gang, sneg de gamle dårlige usunde vaner ind ligeså stille, så sjældent, nåede jeg særligt langt før det gamle mønster viste sig igen, og min vægt toppede i sommeren 2019 hvor jeg ramte 180 kg. Alt var en udfordring for mig, jeg var ofte død træt, og kunne sidde sammen socialt med familie/venner og falde i søvn imens vi snakkede, så noget måtte der ske.

Heldigvis er jeg velsignet med at have nogle fantastiske venner i mit liv, som nægtede at lade mig give op, så i 2019 meldte jeg mig ind i det lokale fitnesscenter sammen med min veninde eller “coach” som jeg kalder hende. Det er ikke særligt sjovt at træne, når man vejer 180 kg, men med hjælp fra min veninde kom jeg godt i gang med at træne, som stædigt hang i med mig, hver lørdag og søndag.  

Når jeg tænker tilbage på den tid, var det mest det sociale som holdt mig kørende i de første 2 år, hvor jeg i øvrigt sjældent trænede mere end 2 til max 3 gange om ugen, men det lykkedes mig uden nogen større kostændring at smide 27 kg på de første 2 år.

I sommeren 2021 havde jeg dog stadig en rigtig høj kampvægt på 153 kg, men så introducerede min veninde mig så for Sense universet, jeg fik blandt andet prøvet nogle forskellige retter i sommerferien, og det var med til at gøre mig nysgerrig på Sense for tingene smagte super godt. Jeg fandt blandt andet ud af at, langt mindre mængder end normalt mættede mig mere end normalt. Starten var dog noget hård, jeg skulle lære en masse nye opskrifter og ingredienser at kende, og trangen til sukker og chips var stadig  stor.

Johnny før sit vægttab

Johnny efter sit vægttab

Der er 3 år imellem billederne – sommeren 2019 og sommeren 2022 (nu med 14,7 i fedt%).

“Mindset” er noget Mia taler meget om, og det gør en stor forskel. Her fandt jeg virkelig ud af, hvad begrebet betød allerede ved den første vejning, hvor det gik op for mig, jeg havde sagt farvel til hele 5 kg alene på blot en uge. Det tændte for alvor ilden i mine øjne, og gav mig mod på meget mere Sense. De solide måltider var vejen frem, og jeg gør det igen og igen. Hver dag er Sense med mig. 

Hvor andre kure har mislykkedes for mig, så gav Sense-modellen mig en struktur i min hverdag, som jeg tidligere har manglet, og Mia´s ugentlige liveudsendelser gav mig motivation og  forståelse for den rejse jeg skulle igennem. Ikke kun i forhold til hvad jeg skulle spise, og hvor meget, men også den mentale del af rejsen.

Det fysiske er kun halvdelen af rejsen, herudover må jeg ikke glemme de kære kursister på det hold jeg var på,  og efterfølgende de kære deltagere i medlemsklubben, hvor jeg har været i 12+ måneder nu. Her deler vi deler op- og nedture sammen og inspirerer hinanden til at hænge i.

Jeg var først tilmeldt et 12 ugers kursus, og alene der lykkedes det mig at smide de første 30 kg. De første ting jeg lagde mærke til som ændrede sig, da jeg startede med Sense, var at kvaliteten af min søvn blev langt bedre. Energiniveauet steg markant. Det skabte en positiv spiral i mit liv, fordi i takt med jeg tabte mig, jo mere havde jeg lyst og overskud, til at træne i fitnesscenteret. Jeg vil måske endda sige, at det til tider har været lidt af en besættelse for mig, på den gode måde. 😊

I skrivende stund er jeg, efter 54 uger, nu nået et vægttab på 72 kg, siden jeg begyndte at leve efter Sense-modellen (99 kg totalt på 3 år). Jeg har haft den første snak med min læge, så næste mål min Sense-rejse hedder en hudoperation på  længere sigt.

Derfor kan jeg kun anbefale alle som gerne vil tabe sig, at prøve Sense. Min historie kan måske give indtryk af, at Sense er strengt, fordi jeg har tabt så mange kg på relativt kort tid. Det er Sense ikke, Sense er en livsstil man kan leve efter hele sit liv, og grunden til jeg tabte mig så hurtigt var nærmere fordi jeg selv valgte, at leve relativt strengt af eget valg.  Jeg har udover kostændringen lagt utrolig mange timer i mit lokale fitnesscenter.”

Jeg har så dyb respekt for Johnny. Han er en kæmpe inspiration for rigtig mange mennesker, og viser at alt er muligt, for den der har viljen i hjertet. Billederne fortæller alt. Næste milepæl er en hudoperation, som er lige om hjørnet (start 2023). En drøm er blevet til virkelighed, og Johnny har givet sig selv gaven til livet. En transformation med succes af en viljestærk mand!

KÆMPE STORT TILLYKKE Kære Johnny – du er en TOP SEJ KRIGER med både kost, træning og mindset!