De er et HIT til store og små - smager bedre end dem, du kan købe hos bageren og i en sundere version...
Opskrift: ca. 24 små eller 12 store
- 60 g chokolade 70%
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 stang vanilje
- 20 dadler - uden sten
- 2 dl mandler
- 2 tsk kokosolie
- 3 tsk romessens
- evt. kokosmel
Så nemt er det:
- Chokolade og mandler køres fint i foodprocessoren
- De øvrige ingredienser tilsættes og køres til massen er fast.
- Tilsæt evt. 1 spsk. vand eller appelsinsaft hvis massen for fast
- Massen stilles på køl ca. 1/2 time, og herefter er det nemmere at trille dem til kugler
- Der trilles små faste kugler, som evt. vendes i kokosmel eller grove chokoladestykker
- Stilles på køl 1 time før de nydes - kan fryses også.
Jeg laver ofte dobbelt portion. De kan fryses uden kokosmel.