Quinoafrikadeller

Sundfokus
/ Quinoafrikadeller

Her får du opskriften på de lækreste quinoafrikadeller, som er et hit til kødfrie dage. De smager fantastisk kolde og er gode til madpakken.

Opskrift 10-12 stk. 

  • 250 g kogt quinoa rød/hvid eller en blanding
  • 2 stk. æg
  • 2 fed hvidløg eller 2-3 cm revet ingefær
  • 1 stk. rødløg
  • 50 g fetaost, mager
  • 5 spsk. havregryn
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • lidt peber
  • Olivenolie og smør til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Kør alle ingredienser i en foodprocessor indtil en homogen masse haves.
  2. Steg frikadellerne i en blanding af olivenolie og smør indtil de er gyldne på begge sider.

De er utrolig nemme og smager super dejligt.