Quinoa-salat

Sundfokus
/ Quinoa-salat

Så lækker og skøn farverig Quinoasalat - super sund, simpel og farverig.

Opskrift 2-3 personer:

  • 1 dl quinoa, rød eller hvid 
  • ½ peberfrugt, rød
  • 1 dl edamamebønner, frosne
  • 1 dl ærter, frosne
  • ½ dl majs, optøet (kan sagtens udelades)
  • 100 g fetaost, mager
  • 8 cm agurk
  • 10 cherrytomater
  • 4 gulerødder
  • 2 blomkål, store buketter
  • 1 avokado
  • 1/4 dl græskarkerner
  • 50 g mandler, saltede er gode

Så nemt er det:

  1. Skyl quinoa og kog dem i ca. 14 min. Lad dem herefter køle af
  2. Giv de frosne edamamebønner og ærter et hurtigt opkog og lad dem køle af.
  3. Skær peberfrugt, agurk, gulerødder og blomkål i små tern og bland dem med den afkølede quinoa og ærter/bønnerne.
  4. Bland græskarkerner og feta ned i blandingen.
  5. Skær cherrytomaterne i halve og avokado i små tern. Bland halvdelen i blandingen og pynt med resten ovenpå.
  6. Pynt til sidst med lidt saltede mandler.

Fantastisk til madpakken næste dag, hvis du har en rest. Du kan evt. lave dobbelt portion og vente med at komme avokado i til salaten spises.