Så lækker og skøn farverig Quinoasalat - super sund, simpel og farverig.
Opskrift 2-3 personer:
- 1 dl quinoa, rød eller hvid
- ½ peberfrugt, rød
- 1 dl edamamebønner, frosne
- 1 dl ærter, frosne
- ½ dl majs, optøet (kan sagtens udelades)
- 100 g fetaost, mager
- 8 cm agurk
- 10 cherrytomater
- 4 gulerødder
- 2 blomkål, store buketter
- 1 avokado
- 1/4 dl græskarkerner
- 50 g mandler, saltede er gode
Så nemt er det:
- Skyl quinoa og kog dem i ca. 14 min. Lad dem herefter køle af
- Giv de frosne edamamebønner og ærter et hurtigt opkog og lad dem køle af.
- Skær peberfrugt, agurk, gulerødder og blomkål i små tern og bland dem med den afkølede quinoa og ærter/bønnerne.
- Bland græskarkerner og feta ned i blandingen.
- Skær cherrytomaterne i halve og avokado i små tern. Bland halvdelen i blandingen og pynt med resten ovenpå.
- Pynt til sidst med lidt saltede mandler.
Fantastisk til madpakken næste dag, hvis du har en rest. Du kan evt. lave dobbelt portion og vente med at komme avokado i til salaten spises.