Nem Perlebygsalat

Sundfokus
/ Nem Perlebygsalat

En skøn og nem salat med masser af smag og farver.  

Opskrift 4 personer

Du skal bruge:

  • 1/2 ps perlebyg (200 g)
  • 1 granatæble (pilles)
  • 150 g edamamebønner (optøet)
  • 150 g ærter (optøet)
  • 3 forårsløg (i små stykker)
  • 1 rød chili (hakkes fint)
  • 10-15 mynteblade (i små stykker)
  • 3 spsk græskarkerner
  • 1 citron (saften)
  • 1 dl olivenolie
  • lidt salt og peber

Sådan gør du:

  1. Perlebyg koges efter posens anvisning og køles af (kan med fordel koges aftenen før)
  2. Bland citronsaft og olivenolie sammen med lidt salt/peber og rør det i den afkølede perlebyg
  3. De øvrige ingredienser klargøres og blandes i
  4. Pynt: granatæble og evt lidt ekstra græskarkerner på toppen

God som rest eller til madpakken næste dag.