En skøn og nem salat med masser af smag og farver.
Opskrift 4 personer
Du skal bruge:
- 1/2 ps perlebyg (200 g)
- 1 granatæble (pilles)
- 150 g edamamebønner (optøet)
- 150 g ærter (optøet)
- 3 forårsløg (i små stykker)
- 1 rød chili (hakkes fint)
- 10-15 mynteblade (i små stykker)
- 3 spsk græskarkerner
- 1 citron (saften)
- 1 dl olivenolie
- lidt salt og peber
Sådan gør du:
- Perlebyg koges efter posens anvisning og køles af (kan med fordel koges aftenen før)
- Bland citronsaft og olivenolie sammen med lidt salt/peber og rør det i den afkølede perlebyg
- De øvrige ingredienser klargøres og blandes i
- Pynt: granatæble og evt lidt ekstra græskarkerner på toppen
God som rest eller til madpakken næste dag.