Lækkert bananbrød med chokolade

Sundfokus
/ Lækkert bananbrød med chokolade

Nemt og lækkert brød, som jeg selv er fan af både før og efter træning. Et hit for hele familien – kan bruges som morgenmad og mellemmåltid.

Opskrift 2 bananbrød:

2 skiver bananbrød svarer ca. til 1/2 måltidskasse i kalorier

  • 6 æg
  • 5-6 modne bananer
  • 1 dl kokossukker eller rørsukker
  • 50 g kokosolie
  • 50 g smør
  • 240 g havregryn blendet let til mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 tsk kanel
  • 2 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g mørk chokolade
  • evt. 50 g hakket valnødder

Sådan gør du:

  • Æg og sukker piskes sammen
  • Bananerne moses og kommes i massen
  • Kokosolie og smør smeltes i en gryde ved svag varme
  • Blend havregrynene let til mel i en minihakker
  • Pisk alle ingredienser sammen
  • Kom hakket chokolade og evt. valnødder i i til sidst

Bages i ovnen ca. 25 minutter i brødforme ved 180 grader. Lad det køle helt af, så er det lettest at skære.

De smager super godt kolde dagen efter.

TIP: Bananbrød kan fryses, de kan sagtens lunes i ovnen eller på en brødrister.