Nemt og lækkert brød, som jeg selv er fan af både før og efter træning. Et hit for hele familien – kan bruges som morgenmad og mellemmåltid.
Opskrift 2 bananbrød:
2 skiver bananbrød svarer ca. til 1/2 måltidskasse i kalorier
- 6 æg
- 5-6 modne bananer
- 1 dl kokossukker eller rørsukker
- 50 g kokosolie
- 50 g smør
- 240 g havregryn blendet let til mel
- 2 tsk bagepulver
- 3 tsk kanel
- 2 tsk kardemomme
- 1/2 tsk salt
- 100 g mørk chokolade
- evt. 50 g hakket valnødder
Sådan gør du:
- Æg og sukker piskes sammen
- Bananerne moses og kommes i massen
- Kokosolie og smør smeltes i en gryde ved svag varme
- Blend havregrynene let til mel i en minihakker
- Pisk alle ingredienser sammen
- Kom hakket chokolade og evt. valnødder i i til sidst
Bages i ovnen ca. 25 minutter i brødforme ved 180 grader. Lad det køle helt af, så er det lettest at skære.
De smager super godt kolde dagen efter.
TIP: Bananbrød kan fryses, de kan sagtens lunes i ovnen eller på en brødrister.