Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikon

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

SENSE – Slank med fornuft

Hos Sundfokus får du personlig hjælp til dit vægttab eller livsstilsændring med Sense. Vi tilbyder også hold forløb evt kombineret med træning – læs mere under SENSE-hold

 

Hvad er Sense?

Sense er enkel og velsmagende mad, egnet til både singler og familier. Det er slut med at tælle kalorier og veje mad. Sense kost viser en anden vej, hvor du ikke skal undgå fedt og spise kedelig mad. En simpel sund vej, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. Sense handler om kort fortalt om, kunsten at kombinere god mad med sundhed og – hvis du ønsker det – et vægttab, du kan holde. Hvis du vil.

 

Hvordan er kosten?

Kosten er nem at lave, og det er ingen kunst at leve efter Sense.  Du får masser af gode proteiner, grove kulhydrater og sunde fedtstoffer. Du spiser dig mæt til hovedmåltiderne, som giver dig et stabilt blodsukker, og trangen til sukker lærer du at styre. Du kan lave simpel mad til hverdag, mens der altid er plads til hygge og festlige lejligheder også. Fordelen ved Sense er, at du sagtens kan lave dine yndlingsretter, blot du tænker dig om og følger de fornuftige mængder, du har behov. Mængderne finder du ud af ved at bruge dine hænder som vægt. Det er så nemt og meget enkelt, og de simple Sense principper har du altid med dig.

Eksperterne siger…

 • “Sense-kostprogrammet baserer sig på naturlige og sunde fødevarer, som i de rigtige mængder giver den optimale mæthed og dermed de bedste forudsætninger for varigt vægttab.
 • I forhold til de gældende kostråd anbefaler Sense, at man reducerer sit indtag af kulhydrater endnu mere.
 • Sense lægger sig dog netop hermed fint i tråd med de seneste forskningsresultater om kostens betydning for appetitregulering, vægtregulering og sundhed.
 • Sense er tillige baseret på en meget enkel måde at regulere kalorieindtaget på, nemlig håndfuldsmetoden, som for mange vil være en effektiv tilgang til at sikre de rigtige portionsstørrelser, som er forudsætningen for et varigt vægttab.
 • I kombination med kompetent vejledning til at understøtte permanente livsstilsændringer kan Sense-systemet bidrage til øget sundhed og livskvalitet for mange.”

 

 

SundFokus ikon til citat

Betina Erlandsen

Jeg kontaktede Mia fordi jeg ønskede at blive en bedre løber og samtidig passe på min krop. At følge et program var noget af en udfordring for mig i starten, jeg var vant til ”bare” at løbe uden at tænke på restitution, slid og skadesrisiko.

Et personligt løbeprogram har givet mig struktur på træningen og gevinsten er markant forbedringer af mine løbetider på alt fra 5 km til marathon.
5.0
2017-09-03T17:02:00+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg kontaktede Mia fordi jeg ønskede at blive en bedre løber og samtidig passe på min krop. At følge et program var noget af en udfordring for mig i starten, jeg var vant til ”bare” at løbe uden at tænke på restitution, slid og skadesrisiko. Et personligt løbeprogram har givet mig struktur på træningen og gevinsten er markant forbedringer af mine løbetider på alt fra 5 km til marathon.
SundFokus ikon til citat

Beinta Hoydal Joensen

Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen.

Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
5.0
2017-09-03T17:23:01+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen. Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
SundFokus ikon til citat

Henrik Gehlert

Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det.

Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen.

Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
5.0
2017-10-20T10:38:45+00:00
SundFokus ikon til citat
Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det. Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen. Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
SundFokus ikon til citat

Jonas Andersen

Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent.

Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
5.0
2017-10-20T12:17:03+00:00
SundFokus ikon til citat
Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent. Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
SundFokus ikon til citat

Ann Thomsen

Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt.

Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende.

Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
5.0
2017-10-24T11:22:27+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt. Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende. Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
SundFokus ikon til citat

Regina Aagaard

Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme.

Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
5.0
2017-11-06T12:48:52+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme. Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
SundFokus ikon til citat

Karin Thomsen

Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
5.0
2018-09-23T20:47:27+00:00
SundFokus ikon til citat
Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
SundFokus ikon til citat

Jannie Sand

Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til.

Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5.0
2018-01-25T11:33:42+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til. Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5
8

Vi tilbyder

Du får personlig hjælp til dit vægttab eller livsstilsændring med simple værktøjer udfra Sense-principperne. Sundfokus er klar til at give dig personlig rådgivning eller lukket holdforløb. Du får støtte og sparring hele vejen mod dit mål.

 • SundFokus Ikon til kostvejledning

  Basis

  Individuel Sense - startpakke

  1100,-
  Kontakt mig

  Du får:

  • 1 personlig samtale varighed ca. 1,5 time inkl. vejning
  • Sense-konsulentbog med opskrifter m.m.
  • Kropsanalyse på Tanita vægt
  • Vejledning i vitaminer og mineraler
  • Medlemskort
  • Gode rabataftaler med mine  samarbejdspartnere
 • SundFokus Ikon til kostvejledning

  Premium

  Individuel Sense - 3 månederspakke

  2500,-
  Kontakt mig

  Du får:

  • Alt fra startpakken
  • Samtaler aftales efter behov
  • 3 måneders personlig rådgivning/sparring
  • Fri kontakt til mig under forløbet
  • Gode rabataftaler med mine  samarbejdspartnere
 • SundFokus Ikon til kostvejledning

  Ekstra

  Stabilisering

  800,-
  Kontakt mig

  Du får:

  • 8 x ekstra vejninger efter individuelt forløb
  • Motivitation til at holde dig på rette vej mod dit mål
  • Gode rabataftaler med mine  samarbejdspartnere