Kontakt

  SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikon

  Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

  Kontakt mig

  SENSE-hold

  Her finder du info om SENSE-hold i Billund og Vejle.

    Kan du svare JA til følgende, er SENSE-kursus noget for dig:

  • Ønsker at blive min egen “SENSE-kostekspert”
  • Vil gerne passe på kroppen med simpel sund mad
  • Drømmer om vægttab og opnå stabil vægt
  • Ønsker at få en stærkere og sundere krop
  • Drømmer om at blive “fit” med lavere vægt og fedt%
  • Vil gerne booste kroppen med vitaminer og mineraler
  • Har brug for sparring/opfølgning for at nå mit mål
  • Motiveres af at være en del af et hold
  • Har brug for at dele “rejsen” med andre
  • Er klar til at sætte kursen mod ændring af vaner

  Den bedste investering du kan gøre er at passe på dig selv med god næringsrig kost. Fordi DIN krop fortjener det bedste…

  Du får:

  • Undervisning/vejledning i Sense-kost principperne og sundhed generelt
  • Sparring og motivation mod dine mål
  • Vejninger på Tanita vægt med strimmel hver uge
  • Lukket Facebook gruppe, med inspiration, mulighed for spørgsmål til kostvejlederen/Sense konsulent, sparring om gode råd, dele billeder med hinanden og dele oplevelser og sejre.
  • Gratis SENSE bog med opskrifter og materiale
  • TILBUD om forlængelse
  • Goodiebag med sunde overraskelser fra:
  • Pharma Nord,
  • Energybar.nu, 
  • Vangsgaard Treat

  Læs mere under de Vejle og Billund HER:

  SENSE går amok i VEJLE.

  SENSE-kost og livsstil med undervisning, sparring og motivation mod dine mål.

  OPSTART af nye medlemmer: dato ikke fastlagt

  Betaling: Mulighed for betaling i rater 3 x 500 kr.

  Kom med på holdet her.

  • Åben hold med vejledning og undervisning i SENSE-kost principperne.
  • Du får SENSE-konsulent bog med opskrifter og materiale til dit forløb.
  • Der er fokus på inspiration, motivation, det mentale i forløbet og vaneændringer.
  • Du får kostfaglige oplæg om fedtstoffer, fordøjelsen, immunforsvaret, overgangsalderen, kost til træning og hvad dig og gruppen ønsker at høre om.
  • Der er sund goodiebag til alle nye medlemmer til opstartsmødet.
  • Møde dage efter opstartsmøde: Hver 2. mandag Sense-møde + vejning + vejning de øvrige mandage  – fordelt Hold 1 og Hold 2 tider.

  • PRIS: 3 x 500 kr.
  • Lukket facebook gruppe for SENSE i Vejle
  • Tilbud om personlig opstartssamtale mod dine mål, inkl. vejledning i vitaminer og mineraler – 450 kr.
  • TILBUD om forlængelse til særpris.
  • STED : Helligkildevej 2, 1. sal  i Vejle
  • VIGTIG: Der kan forekomme ændringer ved ferie/sygdom, men du får selvfølgelig nye datoer eller forlængelse i den anden ende.

  Kom med på holdet her

  OPSTART af nye medlemmer: dato ikke fastlagt

  • Lukket hold i 3 mdr. – betaling 3 x 500 kr.
  • Du får SENSE-konsulent bog med opskrifter og materiale til dit forløb
  • Der er fokus på inspiration, motivation, det mentale i forløbet og vaneændringer.
  • Du får kostfaglige oplæg om fedtstoffer, fordøjelsen, immunforsvaret, overgangsalderen, kost til træning og hvad du og gruppen ønsker at høre om.
  • Der er sund goodiebag til alle nye medlemmer til opstartsmødet.
  • Møde dage efter opstartsmøde: Lørdag i lige uger kl. 9.30 – 11.00
  • Lukket facebook gruppe i Billund
  • Tilbud om personlig opstartssamtale mod dine mål, inkl. vejledning i vitaminer og mineraler – 450 kr.
  • TILBUD om forlængelse til specialpris
  • STED : Billund Centret, Hans Jensensvej 6 i Billund – mødelokale ved bibliotek.
  • VIGTIG: Der kan forekomme ændringer ved sygdom/ferie, men du får selvfølgelig nye datoer eller forlængelse i den anden ende.

   

  Kom med på holdet her.

  SundFokus ikon til citat

  Karin Thomsen

  Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
  Sundfokus
  5
  2018-09-23T20:47:27+02:00
  SundFokus ikon til citat
  Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
  SundFokus ikon til citat

  Peter Berg

  At få Mia som løbetræner er min bedste beslutning. Uden hende til at guide og vejlede var jeg aldrig nået så langt, og skaderne havde helt sikkert ramt mig på et tidspunkt.

  Hun har sat struktur på træningen, så den passer ind i en travl hverdag og har gennem sparring og feedback givet mig troen på, at målene kan lade sige gøre.

  Jeg har udviklet mig fra 3:15 til 2:53 på marathon i 2018 ved et træningsprogram, der har passet ind med familie og arbejde.

   
  Sundfokus
  5
  2017-09-03T17:02:00+02:00
  SundFokus ikon til citat
  At få Mia som løbetræner er min bedste beslutning. Uden hende til at guide og vejlede var jeg aldrig nået så langt, og skaderne havde helt sikkert ramt mig på et tidspunkt. Hun har sat struktur på træningen, så den passer ind i en travl hverdag og har gennem sparring og feedback givet mig troen på, at målene kan lade sige gøre. Jeg har udviklet mig fra 3:15 til 2:53 på marathon i 2018 ved et træningsprogram, der har passet ind med familie og arbejde.  

  Helle Guldhammer Lauritsen

  Jeg har sagt FARVEL til 11,1 kg, og min metabolske alder er gået fra 71 år til 48 år. Sikken DEJLIG fornemmelse når man snart fylder 60 år. Min energi er blevet bedre, og jeg skal love for, at det er mit humør også!

  Jeg har fundet min "Sense-vej", og det gør mig GLAD.

   
  Sundfokus
  5
  2019-01-06T08:16:45+01:00
  Jeg har sagt FARVEL til 11,1 kg, og min metabolske alder er gået fra 71 år til 48 år. Sikken DEJLIG fornemmelse når man snart fylder 60 år. Min energi er blevet bedre, og jeg skal love for, at det er mit humør også! Jeg har fundet min "Sense-vej", og det gør mig GLAD.  
  SundFokus ikon til citat

  Beinta Hoydal Joensen

  Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen.

  Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
  Sundfokus
  5
  2017-09-03T17:23:01+02:00
  SundFokus ikon til citat
  Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen. Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
  SundFokus ikon til citat

  Regina Aagaard

  Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme.

  Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
  Sundfokus
  5
  2017-11-06T12:48:52+01:00
  SundFokus ikon til citat
  Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme. Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
  SundFokus ikon til citat

  Henrik Gehlert

  Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det.

  Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen.

  Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
  Sundfokus
  5
  2017-10-20T10:38:45+02:00
  SundFokus ikon til citat
  Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det. Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen. Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
  SundFokus ikon til citat

  Mie E. Lind

  Glæden ved mig selv er det største. Jeg er god som jeg er og står ved mit jeg. Jeg er meget mere glad og positiv.

  Jeg har sagt FARVEL til 24 kg på 10 måneder med Sensekost og livsstil. Det bedste jeg har gjort for mig selv.

  Til de som overvejer at starte med et SENSEforløb ved www.sundfokus.dk
  i vil ikke fortryde det.
  Sundfokus
  5
  2019-07-12T22:37:17+02:00
  SundFokus ikon til citat
  Glæden ved mig selv er det største. Jeg er god som jeg er og står ved mit jeg. Jeg er meget mere glad og positiv. Jeg har sagt FARVEL til 24 kg på 10 måneder med Sensekost og livsstil. Det bedste jeg har gjort for mig selv. Til de som overvejer at starte med et SENSEforløb ved www.sundfokus.dk i vil ikke fortryde det.
  SundFokus ikon til citat

  Ann Thomsen

  Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt.

  Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende.

  Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
  Sundfokus
  5
  2017-10-24T11:22:27+02:00
  SundFokus ikon til citat
  Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt. Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende. Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
  5
  8
  Sundfokus

  Vi tilbyder

  Både individuelle, familie og holdforløb med mulighed for deltagelse i madworkshop med Sense-måltidskasse fra Aarstiderne

  • PRIS

   Sense Sommer Deal

   fra 397 kr. månedlig
   Kontakt mig

   Hvor foregår det?

   Vejle – Billund – Tørring – Horsens (se adresserne ovenfor)

   Hvordan betaler jeg?

   Via månedlig ratebetaling til fordel for dig eller Sundfokus MobilePay