Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikon

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

10 SENSE-uger

 Her finder du info om SENSE-kursus i Vejle, Billund og Tørring

 

Kan du svare JA til følgende, er SENSE-kursus noget for dig:

 • Ønsker at blive min egen “Helse-Mester”
 • Vil gerne passe på kroppen med simpel sund mad
 • Drømmer om vægttab og få det generelt bedre i kroppen
 • Ønsker at få en stærkere og sundere krop til forårets strabadser
 • Drømmer om at blive “fit” med lavere vægt og fedt%
 • Vil gerne booste kroppen med vitaminer og mineraler
 • Har brug for sparring/opfølgning for at nå mit mål
 • Motiveres af at være en del af et lukket hold
 • Vil gerne have Fit-Sense som livsstil, opnå stabil vægt og få mere energi til hverdag og træning

Når du træner, slider du på kroppen, og derfor er det ekstra vigtig med optimal kost og korrekt fordeling af kulhydrater, proteiner og sund fedt. Den bedste investering du kan gøre er at passe på dig selv, ellers kommer der sikkert en “regning” før eller siden.

 

Du får:

 • Lukket holdforløb på 10 uger med max. 15 deltager.
 • 1 times personlig samtale omkring kost, vejledning i vitaminer og mineraler, vejning samt udarbejdelse af handleplan for dine mål med sparring og motivation.
 • 6 x vejninger på Tanita vægt med strimmel.
 • 4 x 1 times undervisning i SENSE principperne + relevante emner om sundhed.
 • Lukket Facebook gruppe, med inspiration, mulighed for spørgsmål til kostvejlederen/Fit-Sense konsulent, sparring om gode råd, dele billeder med hinanden og dele oplevelser og sejre.
 • Gratis SENSE bog der bliver dit redskab mod dine mål.
 • TILBUD om forlængelse med yderligere 10 uger for KUN 1000 kr. i FIT-Sense Café.
 • Goodiebag med sunde overraskelser fra:
 • Pharma Nord,
 • Energybar.nu, 
 • LinusPro
 • Vangsgaard Treat

 

 

 

10 ugers SENSE-kost og livsstilskursus med din Fit-Sense konsulent

 • Torsdag d. 22/2, Fredag d. 23/2, Lørdag d. 24/2: personlige samtaler + vejninger
 • Mandag d. 12. marts kl. 18.30 – 20.30: Oplæg om Sense og vejninger
 • Mandag d. 26. marts kl. 16.30 – 18.30: Oplæg om sundhed og vejninger
 • Mandag d. 9. april kl. 16.30 – 18.30: Oplæg om sundhed og vejninger
 • Mandag d. 23. april kl. 16.30 – 18.30: Oplæg om sundhed og vejninger
 • Mandag d. 7. maj kl. 16.30 – 18.30: afslutning med personlige samtaler og vejninger
 • STED: Helligkildevej 2, 1. sal i Vejle

 

 

 

 

10 ugers SENSE-kost og livsstilskursus med din Fit-Sense konsulent

OPSTART i uge 10:

 • Personlige opstartssamtaler torsdag, fredag og lørdag i uge 10
 • Hold undervisning i SENSE og oplæg om generel sundhed lørdage fra kl. 10-12
 • Lørdage: 24/3 – 7/4 – 21/4 – 5/5 – 19/5
 • STED: Billund Centret, Hans Jensensvej 6 i Billund

 

 

10 ugers SENSE-kost og livsstilskursus med din Fit-Sense konsulent

OPSTART midt april

SundFokus ikon til citat

Betina Erlandsen

Jeg kontaktede Mia fordi jeg ønskede at blive en bedre løber og samtidig passe på min krop. At følge et program var noget af en udfordring for mig i starten, jeg var vant til ”bare” at løbe uden at tænke på restitution, slid og skadesrisiko.

Et personligt løbeprogram har givet mig struktur på træningen og gevinsten er markant forbedringer af mine løbetider på alt fra 5 km til marathon.
5.0
2017-09-03T17:02:00+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg kontaktede Mia fordi jeg ønskede at blive en bedre løber og samtidig passe på min krop. At følge et program var noget af en udfordring for mig i starten, jeg var vant til ”bare” at løbe uden at tænke på restitution, slid og skadesrisiko. Et personligt løbeprogram har givet mig struktur på træningen og gevinsten er markant forbedringer af mine løbetider på alt fra 5 km til marathon.
SundFokus ikon til citat

Beinta Hoydal Joensen

Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen.

Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
5.0
2017-09-03T17:23:01+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen. Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
SundFokus ikon til citat

Henrik Gehlert

Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det.

Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen.

Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
5.0
2017-10-20T10:38:45+00:00
SundFokus ikon til citat
Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det. Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen. Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
SundFokus ikon til citat

Jonas Andersen

Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent.

Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
5.0
2017-10-20T12:17:03+00:00
SundFokus ikon til citat
Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent. Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
SundFokus ikon til citat

Ann Thomsen

Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt.

Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende.

Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
5.0
2017-10-24T11:22:27+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt. Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende. Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
SundFokus ikon til citat

Regina Aagaard

Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme.

Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
5.0
2017-11-06T12:48:52+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme. Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
SundFokus ikon til citat

Jannie Sand

Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til.

Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5.0
2018-01-25T11:33:42+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til. Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5.0
7

Vi tilbyder

Max. 15 deltagere på holdene i Vejle, Billund og Tørring

 • PRIS

  10 ugers SENSE-kursus

  2300,-
  Kontakt mig

   Hvor foregår det?

  Vejle: Helligkildevej 2, 1. sal

  Billund: Billund Centret, Hans Jensensvej 6

  Tørring: LS Fys og træning

   

  Hvordan betaler jeg?

  Via Sundfokus MobilePay 55092 (5-cifret nr er korrekt)