Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikon

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

SENSE-hold

Her finder du info om SENSE-hold i Billund, Tørring, Horsens og Vejle.

  Kan du svare JA til følgende, er SENSE-kursus noget for dig:

 • Ønsker at blive min egen “SENSE-kostekspert”
 • Vil gerne passe på kroppen med simpel sund mad
 • Drømmer om vægttab og opnå stabil vægt
 • Ønsker at få en stærkere og sundere krop
 • Drømmer om at blive “fit” med lavere vægt og fedt%
 • Vil gerne booste kroppen med vitaminer og mineraler
 • Har brug for sparring/opfølgning for at nå mit mål
 • Motiveres af at være en del af et hold
 • Har brug for at dele “rejsen” med andre
 • Er klar til at sætte kursen mod ændring af vaner…

Den bedste investering du kan gøre er at passe på dig selv med god næringsrig kost. Fordi DIN krop fortjener det bedste…

Du får:

 • Undervisning/vejledning i Sense-kost principperne og sundhed generelt
 • Sparring og motivation mod dine mål
 • Vejninger på Tanita vægt med strimmel
 • Lukket Facebook gruppe, med inspiration, mulighed for spørgsmål til kostvejlederen/Sense konsulent, sparring om gode råd, dele billeder med hinanden og dele oplevelser og sejre.
 • Madworkshop med Sense-måltidskasse fra Aarstiderne (mindre egenbetaling)
 • Gratis SENSE bog med opskrifter og materiale
 • TILBUD om forlængelse
 • Goodiebag med sunde overraskelser fra:
 • Pharma Nord,
 • Energybar.nu, 
 • Vangsgaard Treat

Læs mere under de 4 byer Billund, Tørring, Vejle og Horsens HER:

SENSE går amok i VEJLE – nu med åbne hold. SENSE-kost og livsstil med undervisning, sparring og motivation mod dine mål.

Kom med på holdet her.

 • Åben hold med vejledning og undervisning i SENSE-kost principperne.
 • Du får SENSE-konsulent bog med opskrifter og materiale til dit forløb.
 • Der er fokus på inspiration, motivation, det mentale i forløbet, vaneændringer og meget mere ligesom gruppen får oplæg om andre sundhedsrelateret emner.
 • Der er sund goodiebag til alle nye medlemmer til opstartsmøderne
 • Møde dage efter opstartsmøde: Hver 2. mandag kl. 16.30 – 18.00 har vi Sense-møde + vejning. 1-2 vejninger ekstra i måneden.

 • PRIS: 3 mdr. 1500 kr. 
 • Lukket facebook gruppe for SENSE i Vejle
 • Tilbud om personlig opstartssamtale mod dine mål, inkl. vejledning i vitaminer og mineraler – 450 kr.
 • Mulighed for at deltage i MADWORKSHOP og nyde SENSE-måltidskasse fra Aarstiderne (mindre egenbetaling)
 • TILBUD om forlængelse til særpris.
 • STED : Helligkildevej 2, 1. sal  i Vejle (Vejle Atletik Stadion)
 • VIGTIG: Der kan forekomme ændringer ved ferie/sygdom, men du får selvfølgelig nye datoer eller forlængelse i den anden ende.

Tilmeld dig her.

OPSTART af nye medlemmer: dato på vej

 • Åben hold med vejledning og undervisning i SENSE-kost principperne
 • Du får SENSE-konsulent bog med opskrifter og materiale til dit forløb
 • Der er fokus på inspiration, motivation, det mentale i forløbet, vaneændringer og meget mere ligesom gruppen får oplæg om andre sundhedsrelateret emner.
 • Der er sund goodiebag til alle nye medlemmer til opstartsmøderneMøde dage efter opstartsmøde: Lørdag i lige uger kl. 9.30 – 11.00.
 • Lukket facebook gruppe i Billund
 • Tilbud om personlig opstartssamtale mod dine mål, inkl. vejledning i vitaminer og mineraler – 450 kr.
 • Mulighed for at deltage i MADWORKSHOP og nyde SENSE-måltidskasse fra Aarstiderne (mindre egenbetaling)
 • TILBUD om forlængelse til specialpris
 • STED : Billund Centret, Hans Jensensvej 6 i Billund – mødelokale ved bibliotek.
 • VIGTIG: Der kan forekomme ændringer ved sygdom/ferie, men du får selvfølgelig nye datoer eller forlængelse i den anden ende.

 

SENSE-kost og livsstil med undervisning, sparring og motivation mod dine mål. Opstart af nye medlemmer  – dato på vej.

SENSE går amok i Tørring – nu med åbne hold.

 

Tilmelding nødvendigt: mia@sundfokus.dk/tlf. 2012 6203.

 

 • Åben hold med vejledning og undervisning i SENSE-kost principperne.
 • Du får SENSE-konsulent bog med opskrifter og materiale til dit forløb.
 • Der er fokus på inspiration, motivation, det mentale i forløbet, vaneændringer og meget mere ligesom gruppen får oplæg om andre sundhedsrelateret emner.
 • Der er sund goodiebag til alle nye medlemmer til opstartsmøderne
 • Møde dage efter opstartsmøde: Tirsdage i ulige uger fra kl. 16.30 – 17.30 + kl. 17.30 – 18.30 (eftermiddag og aftenhold).

 • Lukket facebook gruppe for SENSE i Tørring
 • Tilbud om personlig opstartssamtale mod dine mål, inkl. vejledning i vitaminer og mineraler – 450 kr.
 • Mulighed for at deltage i MADWORKSHOP med SENSE-måltidskasse fra Aarstiderne
 • TILBUD om at forlængelse til særpris.
 • STED : LS Fysioterapi og Træning i Tørring
 • TILMELDING/BETALING:  hos LS Fysioterapi og Træning 

 

 • VIGTIG: Der kan forekomme ændringer ved ferie/sygdom, men du får selvfølgelig nye datoer eller forlængelse i den anden ende.

 

SENSE “Double Boost” i Horsens

Opstart af Hold 2 – dato på vej

Info om forløbet:

 • Sense “Double Boost” starter op  torsdag d. 2/5 kl. 16.30
 • Forløbet kører over 6 måneder frem til torsdag d. 31/10
 • Du kan betale i 6 rater – 500 kr. pr. måned
 • Du får 2 undervisere
 • Anja Bilberg Nielsen: Mentor i Mad og Psyke, Mentor Trainor ved ScandiSense
 • Mia Sørensen: Sense Premium-konsulent, Biopat, kostvejleder/sportsernæringvejleder
 • Lukket hold med max 25 deltagere
 • Du får kursusbog og materiale
 • OG meget meget mere…

Dette forløb er for dig der motiveres af og drømmer om:

 • at blive egen “Sense-kostekspert”
 • vægttab og opnå stabil vægt
 • vil lære mere om sammenhæng mellem spisning og følelser
 • at forstå egne vaner og mønstre, så du kan ændre dem
 • vil gerne booste kroppen med vitaminer og mineraler
 • sparring/opfølgning for at nå dit mål
 • at være en del af et hold
 • at dele “rejsen med andre
 • at stoppe yoyovægt, dårlig samvittighed og skam over spisevaner, krop og følelser

SundFokus ikon til citat

Peter Berg

At få Mia som løbetræner er min bedste beslutning. Uden hende til at guide og vejlede var jeg aldrig nået så langt, og skaderne havde helt sikkert ramt mig på et tidspunkt.

Hun har sat struktur på træningen, så den passer ind i en travl hverdag og har gennem sparring og feedback givet mig troen på, at målene kan lade sige gøre.

Jeg har udviklet mig fra 3:15 til 2:53 på marathon i 2018 ved et træningsprogram, der har passet ind med familie og arbejde.

 
5.0
2017-09-03T17:02:00+02:00
SundFokus ikon til citat
At få Mia som løbetræner er min bedste beslutning. Uden hende til at guide og vejlede var jeg aldrig nået så langt, og skaderne havde helt sikkert ramt mig på et tidspunkt. Hun har sat struktur på træningen, så den passer ind i en travl hverdag og har gennem sparring og feedback givet mig troen på, at målene kan lade sige gøre. Jeg har udviklet mig fra 3:15 til 2:53 på marathon i 2018 ved et træningsprogram, der har passet ind med familie og arbejde.  
SundFokus ikon til citat

Beinta Hoydal Joensen

Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen.

Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
5.0
2017-09-03T17:23:01+02:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen. Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
SundFokus ikon til citat

Henrik Gehlert

Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det.

Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen.

Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
5.0
2017-10-20T10:38:45+02:00
SundFokus ikon til citat
Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det. Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen. Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
SundFokus ikon til citat

Jonas Andersen

Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent.

Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
5.0
2017-10-20T12:17:03+02:00
SundFokus ikon til citat
Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent. Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
SundFokus ikon til citat

Ann Thomsen

Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt.

Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende.

Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
5.0
2017-10-24T11:22:27+02:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt. Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende. Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
SundFokus ikon til citat

Regina Aagaard

Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme.

Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
5.0
2017-11-06T12:48:52+02:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme. Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
SundFokus ikon til citat

Karin Thomsen

Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
5.0
2018-09-23T20:47:27+02:00
SundFokus ikon til citat
Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.

Helle Guldhammer Lauritsen

Jeg har sagt FARVEL til 11,1 kg, og min metabolske alder er gået fra 71 år til 48 år. Sikken DEJLIG fornemmelse når man snart fylder 60 år. Min energi er blevet bedre, og jeg skal love for, at det er mit humør også!

Jeg har fundet min "Sense-vej", og det gør mig GLAD.

 
5.0
2019-01-06T08:16:45+02:00
Jeg har sagt FARVEL til 11,1 kg, og min metabolske alder er gået fra 71 år til 48 år. Sikken DEJLIG fornemmelse når man snart fylder 60 år. Min energi er blevet bedre, og jeg skal love for, at det er mit humør også! Jeg har fundet min "Sense-vej", og det gør mig GLAD.  
SundFokus ikon til citat

Mie E. Lind

Glæden ved mig selv er det største. Jeg er god som jeg er og står ved mit jeg. Jeg er meget mere glad og positiv.

Jeg har sagt FARVEL til 24 kg på 10 måneder med Sensekost og livsstil. Det bedste jeg har gjort for mig selv.

Til de som overvejer at starte med et SENSEforløb ved www.sundfokus.dk
i vil ikke fortryde det.
5.0
2019-07-12T22:37:17+02:00
SundFokus ikon til citat
Glæden ved mig selv er det største. Jeg er god som jeg er og står ved mit jeg. Jeg er meget mere glad og positiv. Jeg har sagt FARVEL til 24 kg på 10 måneder med Sensekost og livsstil. Det bedste jeg har gjort for mig selv. Til de som overvejer at starte med et SENSEforløb ved www.sundfokus.dk i vil ikke fortryde det.
SundFokus ikon til citat

Jannie Sand

Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til.

Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5.0
2018-01-25T11:33:42+02:00
SundFokus ikon til citat
Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til. Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5
10

Vi tilbyder

Både individuelle, familie og holdforløb med mulighed for deltagelse i madworkshop med Sense-måltidskasse fra Aarstiderne

 • PRIS

  Sense Sommer Deal

  fra 397 kr. månedlig
  Kontakt mig

  Hvor foregår det?

  Vejle – Billund – Tørring – Horsens (se adresserne ovenfor)

  Hvordan betaler jeg?

  Via månedlig ratebetaling til fordel for dig eller Sundfokus MobilePay