Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Regina Aagaard løber 2:52,32 i Frankfurt

Danmarks første kvinde i mål til Frankfurt Marathon 2019 blev Regina fra Skanderborg i tiden 2:52,32.

Den fantastiske præstation kommer ikke ud af ingen ting. Hun havde sit livs bedste løb i Frankfurt, det hele klappede...bort set lige fra de sidste 5-7 km., hvor hun måtte kæmpe sig igennem med ømt baglår. Regina er en ægte fighter med smerterne i ansigtet!

Regina er 40 år, gift med Michael og sammen har de Frida og Laurits. Regina arbejder i Sparekassen Kronjylland som kunderådgiver. Når man som løber har succes, hænger det sammen med fast kontinuerlig træning uanset vejr og vind og opbakning fra hjemmefronten. Regina er ikke uden undtagelse, hun passer sin træning og det belønner sig. Hun er en travl kvinde, som formår at få det hele passet ind i en travl hverdag - typisk med træning om morgenen, før resten af familien står op.

Regina løber i mål med KÆMPE glæde og armene over hovedet - hendes egne ord efter løbet:

"2:52,32 - Det blev den vildeste dag i løbeskoene - det er stadig umuligt at sætte ord på, men det føltes bare SINDSYGT godt. Det blev til ny MEGA stor PR med 4 min og 16 sek. Uden min super dygtige coach var dette ikke muligt - tusind tak for at du altid er klar med "en plan" til mig, din opbakning, støtte, fokus og ikke mindst din sparring".

Regina har en dieselmotor ud over det sædvanlige - ingen løbere er ens. Hun er helt speciel på flere fronter, og det gøre hende STÆRK som marathonløber.

Med tålmodighed og tillid til træningen rykker formen sig, og hun er for længst under den magiske grænse på 3 timer.

Da hun startede som Sundfokusløber i august 2017 var målet at komme under 3 timer. Reginas favoritløb på distancen er i Frankfurt. Det her taler for sig selv - Regina er blandt danmarks bedst marathonløbere.

  • Frankfurt Marathon 2017 - 2:59,17
  • Hamborg Marathon 2018 - 2:58,45
  • Frankfurt Marathon 2018 - 2:56,48
  • Frankfurt Marathon 2019 - 2:52,32

Alt skal gå op i en højere enhed, når der skal løbes PR i det tempo Regina gør her! Når træninger er passet, skal det mentale også være med. Presset man har lagt på sig selv - kan man nu klare det?

ALT tæller og Regina er i den grad "vokset som LØBER". Det er IMPONERENDE.

Mere vil have mere...Regina stopper ikke her. Med den allerbedste støtte og opbakning fra Michael, er jeg ikke i tvivl om, at vi ser mere til Regina i 2020 på hendes favoritdistance.

Jeg ved hun KAN!

Det bliver så spændende at følge hende mod nye mål!

Regina Aagard - Frankfurt Marathon 2019 i 2:52,32

STORT TILLYKKE Regina!