Raw chokoladekage

RAW Chokoladekage

Sundfokus
/ RAW Chokoladekage

Den bedste kage med de bedste råvarer – den må du simpelthen prøve.
Super lækker dessert til gæster, men også til ren forkælelse i weekenden eller efter hård træning.

Opskrift:

  • 4 dl kakaopulver
  • 500 g dadler – husk at tage stenene ud
  • 4 dl mandler eller hasselnødder
  • 4 spsk. kokosolie
  • 2 dl gojibær eller valnødder
  • 2 dl kokosmel

Sådan gør du:

  1. Alle ingredienser køres sammen i en foodprocessor.
  2. Dejen mases godt flad i et fad og skal stå på køl 2-3 timer, så er den perfekt.
  3. Kan pyntes med kokosmel eller lidt kakaopulver

Kagen er meget “tung” og fast i konsistensen og smager derfor godt med lidt bær, vaniljeis, creme fraiche eller skyr til. Den kan holde sig et par dage i køleskabet – hvis du kan lade den stå. Tages ud ca. 1/2 time før den nydes.