Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Invitationslisten Sense – Sund livsstil

Få et naturligt forhold til mad og spis det du kan lide resten af livet

 

SundFokus Opskrift

 

Jeg har tænkt mig at lave et online forløb, der skal hedde Sense-Sund livsstil. Få et naturligt forhold til mad og smid "kurhjernen" langt væk...din krop vil takke dig for altid.

 

Forløbet er for dig der ikke bare vil tabe dig, men som også ønsker at blive vægtstabil, få sammensat kosten optimal i forhold til træning, få masser af energi og en krop i balance.

 

Tilmeld dig invitationslisten så får du besked, når mit første online kursus er klar. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage gode råd om sund livsstil, og du kan afmelde dig nemt igen med ét klik.

 

Du kan deltage i lodtrækningen om et GRATIS online kursus til Sense - Sund livsstil. Det gør du nemt og hurtigt ved at udfylde spørgeskemaet.  Dine svar er til stor hjælp for mig, da det er første gang, jeg laver online kurser.

 

Navn:
E-mail: