Cremet rodfrugtsuppe

Cremet Rodfrugtsuppe

Sundfokus
/ Cremet Rodfrugtsuppe

En lækker suppe med dejlige smagsgivere, som du vil elske! Nemt skal det være i en travl hverdag, og så smager det fantastisk.

Opskrift til 4 personer:

  • 1,5 kg rodfrugtmix (evt. blandet pose med gulerødder, rødbeder og pastinak)
  • 2 store løg
  • 5 cm ingefær
  • evt. 2-4 fed hvidløg
  • saft fra 1/2 lime
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 1,5 spsk olivenolie/kokosolie
  • 1 ds. kokosmælk
  • 7 dl vand
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Hak løg og hvidløg fint, og svits det i olien – tilsæt limesaft
  2. Skær alle grøntsager i grove tern, og kom dem i gryden sammen med de sidste ingredienser – undtagen kokosmælk.
  3. Det hele koges i ca. 30 min og blendes med en stavblender til suppe.
  4. Til sidst tilsættes kokosmælk og der smages til med salt/peber
  5. Du kan komme kylling, kikærter eller linser i som protein.