D-Vitamin fra Pharma Nord

Får du nok D-vitamin?

Sundfokus
/ Blog
/ Får du nok D-vitamin?

Hos Sundfokus vejleder vi i gode kosttilskud. Det handler om at passe på kroppen med vitaminer, mineraler, antioxidanter og sunde fedtstoffer, ellers kommer symptomerne desværre ofte snigende hos mange mennesker…både yngre og ældre.

De fleste kender D-vitamin som vores skønne “solskins vitamin”, og det er fuldstændig korrekt.  Det dannes i huden, hvis vi er ude i solen, men det er svært at spise sig til de mængder, vi har brug for – især om vinteren.  Det går ud over produktionen af det nødvendige D-vitamin, når vi får for lidt sollys. Derfor har du især brug for D-vitamin gennem vinteren til de lange mørke dage.

Vidste du at D-vitamin i olie optages bedre?

D-vitamin er livsvigt for din krop. Mangler du D-vitamin vil du være meget træt, mærke smerter i muskler og led eller have et dårligt immunforsvar. D-vitamin har en afgørende effekt på din sundhed generelt, men også i forhold til en række livsstilsygdomme og andre lidelser.

Hos Pharma Nord kan du købe D-Pearls opløst i koldpresset olivenolie i pakningsstørrelse af 20, 38 og 80 mikrogram – kig forbi deres hjemmeside og læs mere om kosttilskud i bedste kvalitet.

Derfor bør du sætte fokus på D-vitamin:

  • Bidrager til et sundt og stærkt immunforsvar
  • Medvirker til vedligeholdelse af normale knogler og tænder
  • Bidrager til bedre muskelfunktion og mindre ømhed i musklerne
  • Høje D-vitaminer i blodet sænker graden af inflammation i kroppen. Øget inflammation danner forstadie for mange sygdomme.
  • Høje D-vitaminer i blodet sænker blodtrykket, forebygger diabetes og autoimmune sygdomme.

Vidste du at kroppens evne til at danne D-vitamin mindskes med alderen?

Er du i tvivl om hvorvidt du mangler D-vitamin eller ej, er det en god idé at få målt dit niveau hos egen læge.

Sundfokus anbefaler næsten alle at tage D-Pearls i mængderne 38 – 80 mikrogram – nogle endda mere. Hvis du ikke allerede har D-vitamin i hjemmet, er det med at prøve det nu. Er det i år, du skal komme igennem vinteren sundere og stærkere med vitaminer og mineraler