Gruppens ældste løber er 57 år!

15 apr, 2020 | Løb

Sundfokus / Blog / Gruppens ældste løber er 57 år!

Kurt vil være en hurtigere løber. Alt er muligt for den der har VILJEN i hjertet!


Mød Kurt lige HER:

 

Mit navn er Kurt Petri Petersen, og jeg er 57 år gammel. Jeg har trænet hos Mia de sidste 4 måneder med henblik på at forbedre mig i løb på flere distancer. I første omgang skulle jeg træne op til ½ maraton i Berlin den 5/4 samt ½ maraton Bestseller i Århus, som jo desværre begge er aflyst… så nu må jeg finde nogle nye mål i efteråret.

Mine oplevelser med råd og vejledning fra Mia har indtil videre været gode… Hun har været særdeles god til at motivere mig og til gradvis at øge min træningsmængde på en god måde. Også hendes råd ang. kostvejledning, diverse vitamin tilskud osv, har jeg med fordel anvendt i det daglige.

Allerede 2. februar fik jeg prøvet min gode form af i Randers ved masters DM i indendørs atletik. Her fik jg sølv på 3000 meter i M55-59 klassen… så de hurtige intervaller Mia havde lagt ind i mit løbeprogram, gav også porte her…  Jeg kan varmt anbefale Mia som løbecoach idet hendes vejledning er rigtig god.

Jeg glæder mig til at komme helt oven på en mindre skade og komme i top form igen med Mia´’s input til et forhåbentlig godt løbeefterår… her venter både 5000m i masters i udendørs atletik, 10 km Royal run, Århus bestseller ½ marathon mm.

 

Kurt en en af de nyeste i løbegruppen, og jeg glæder mig til at følge ham i efteråret.

Der er “krummer” i ham, det har han desværre ikke rigtig har mulighed for at vise endnu.

Still going strong!

 

//Mia

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

four + nine =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kick af at løbe Marathon

Kick af at løbe Marathon

Duruta er fra Færøerne, 50 år og mor til 4 børn. Hun er blevet en klog og meget dygtig marathonløber, som stadig jagter nye mål. Mød Duruta HER "Jeg...

Velkommen tilbage Rikke!

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.   Rikke Guldbæk fortæller...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt