Kosten er en del af performance optimering

18 feb, 2018 | Sense, Sundhed

Sundfokus / Blog / Kosten er en del af performance optimering

Vilje og fokus, sparring og motivation er nøgleordene for Christina, som på kun 6 uger er blevet 10 kilo lettere og har reduceret fedtmassen med hele 6%.  Christina er gået “all in” mod forårets mål som cykelrytter, og her spiller vægten en afgørende rolle.

 

Det hele startede midt december 2017, hvor jeg mødtes med den seriøse cykelrytter for første gang i Vejle.

 

Christina fortsætter kostfokus og gøre kroppen 100% klar:

 

Jeg er professionel cykelrytter, konstant omgivet af folk, der fortæller mig, hvad jeg bør og ikke bør spise og gøre. Jeg læser selv ernæring og sundhed og interesserer mig generelt for sundhed og kost. Jeg havde dog brug for en, der tog fat i mig og fik mig tilbage på rette spor. Selv for en professionel atlet kan kosten og det mentale herom være en mundfuld for stor.

 

Jeg fik kontakt til Mia i midten af december måned, motivationen var der, og med Mias simple plan var jeg straks igang og på vej tilbage på rette spor. Sporet der er nødvendigt for personer, der bruger deres krop så hårdt, som jeg gør, men som sagt kan være svær at overskue i tider, af den ene eller anden grund!

 

Jeg har nu efter 7uger taget et massivt skridt mod drømmevægten. Ja vægten. I professionel sport er det som altid vigtigt med balance, men min vægt til power ratio er alt afgørende og en hårfin grænse. At have Mia med mig på sidelinjen, gør mig rolig i forhold til at jeg holder mig på den sunde side af denne “rejse”.

 

Mit kostfokus er med til at gøre mig stærk på cyklen. Desuden forsyner jeg kroppen med kosttilskud dagligt – multivitaminer, C- og D-vitamin, omega-3 og mælkesyrebakterier. Når jeg er på træningslejer forsøger jeg at følge SENSE-principperne, så ved jeg, at min krop får tilførsel af alle energikilder. Det er med til at holde mig på rette spor!

 

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til at prøve et kostforløb ved Mia, til hvem som helst med behov for et motiverende skub omend det gælder en sundere livsstil eller performance optimering!

 

“Træningen foregår også GENNEM munden”

 

….det er altid nemmere sagt end gjort, men Christina har fundet vejen til at holde en stabil vægt og samtidig have kræfter til mange timers træning på cyklen. Energi og restitution er vigtig, når du træner meget og her har kosten en afgørende rolle!

 

Det er vildt og imponerende på samme tid, så meget kroppen kan, når fokus er på rette sted, mens kroppen er i balance fysisk og mentalt.

 

Jeg er meget imponeret over Christina´s tilgang til kostoptimering mod hendes ernæringsmæssige mål.  Det bliver spændende at følge hende  i 2018 og vores samarbejde fortsætter. Vores samtaler om kostens betydning for kroppen i forbindelse med træningen, kan vi snakke om igen og igen….

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

fifteen + eight =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Hvad er Sense?

Hvad er Sense?

Knæk koden til sund livsstil én gang for alle med Sense kost. Sense er en simpel sund livsstil, som giver dig struktur på dine måltider, så du kan...

Sense – fordi det virker!

Sense – fordi det virker!

Sense er en simpel sund livsstil som er populær, fordi man ikke tæller kalorier eller vejer sin mad. Du bruger dine hænder som redskaber. Desuden er...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt