Farvel til 20 kg på 20 uger

23 sep, 2018 | Sense

Sundfokus / Blog / Farvel til 20 kg på 20 uger

Jeg har siden 1. november 2017 haft Sense-hold i Tørring. Det er en fornøjelse at hjælpe andre til en sundere livsstil, og der har været mange medlemmer på mine hold i Tørring, som virkelig har gjort det godt og imponeret mig meget.

 

En af dem er Karin Thomsen, som startede hos mig d. 1/4 i et forløb på 3 måneder – sikken rejse hun har været på.

 

 

Karin Thomsen udtaler:

Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg har ikke været fanatisk og har IKKE fornægtet mig alle nydelseselementer i den periode, men har fundet plads til vin og øl i weekenderne samtidig med at jeg har forsøgt at SENSE mine måltider, eller hvis det ikke har været muligt at kunne SENSE mine måltider 100% så vælge det mest fornuftige. Det med at være i stand til at kunne vælge det mest fornuftige, og så lukke den spisekasse, er et redskab som jeg har fået med mig under mit SENSE forløb, hvor jeg mentalt er blevet meget stærkere.


Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer – både de gode og de dårlige, men man får meget positiv energi med sig hjem. Jeg har fulgt SENSE forløb v/ konsulent Mia Sørensen der har hold i både Vejle, Horsens, Tørring og Billund, og som jeg varmt kan anbefale, hvis du overvejer en ny livsstil hvor SENSE skal være en del af dig fremover.

Karin spiser som en “bjørn” om morgenen og til de andre hovedmåltider. Hun gør det ikke mere kompliceret end det er, følger Sense-principperne, finder plads til lidt nydelse i weekenden og spiser sig mæt.

Karin har valgt at fortsætte yderligere 3 måneder på holdet, og på tirsdag kommer hun igen med de andre til Sense-møde i Tørring. Hendes store ønske er at komme under 80 kg og forblive vægtstabil der.  Karin er meget tæt på hendes mål nu – ja hvem ved om det sker på tirsdag…. målet var 10 kg, da hun startede, og nu nærmer hun sig 22 kg. Hvor fantastisk er det lige?

Sense i Tørring foregår hver 2. tirsdag, og der er nu både eftermiddagshold kl. 16.00 og aftenhold kl. 18.00.

Næste info- og opstartsmøde er mandag d. 1. oktober kl. 18 – (herefter tirsdagsmøder).  Læs mere HER.

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

seven + seven =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Hvad er Sense?

Hvad er Sense?

Knæk koden til sund livsstil én gang for alle med Sense kost. Sense er en simpel sund livsstil, som giver dig struktur på dine måltider, så du kan...

Sense – fordi det virker!

Sense – fordi det virker!

Sense er en simpel sund livsstil som er populær, fordi man ikke tæller kalorier eller vejer sin mad. Du bruger dine hænder som redskaber. Desuden er...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt