Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Rødbedebrød med chia og græskar

Lækkert og luftigt brød, som smager fremragende - ja uden smag af rødbede. Virkelig flot og indbydende på bordet.

OPSKRIFT 1 stort brød eller 2 mindre

  • 5 dl lunkent vand
  • 1 pk. gær
  • 3 spsk chiafrø
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 tsk. salt
  • 300 g rødbeder
  • 650 - 750 g hvedemel (jeg bruger økologisk)

Sådan gør du

  • Rør vand og gær sammen.
  • Bland chiafrø, græskarkerner, salt og rødbede sammen med gærblandingen.
  • Kom hvedemelet i lidt efter lidt under omrøring.
  • Dejen skal være ret klistret, så måske skal du ikke bruge alt melet.
  • Lad dejen hæve i 60 minutter, og hæld herefter dejen ud på en bageplade med bagepapir.
  • Bag brødet i 45-­50 minutter ved 175 grader varmluft, og lad det køle af på en rist.

Smager allerbedst afkølet og holder sig frisk længe.