Sundfokus Myslibar

20 okt, 2017 | Opskrifter

Sundfokus / Blog / Sundfokus Myslibar

Det er altid lækkert med hjemmelavet myslibar. Brug dem som lækker snack til mellemmåltid eller før/efter træning. De kan varmt anbefales til børn også.

 

OPSKRIFT 12 – 14 stk:

  • 100 g tørret frugt fx rosiner, abrikoser, tranebær eller tørret blåbær
  • 125 g blandet frø/kerner fx græskarkerner, solsikkekerner, seasam- og chiafrø
  • 125 g grofthakket nødder/mandler
  • 75 g kokosmel
  • 250 g grovvalsede havregryn
  • 1 ds kondenseret mælk
  • tilsæt evt 50-100 g hakket mørk chokolade

TO DO:

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør det godt rundt
  • Fordel massen i en bradepande 20 x 30 cm – beklædt med bagepapir
  • Tryk massen godt sammen så den er flad og fast – sørg for at overfladen er jævn
  • Bages 1 time ved 130 grader
  • Lad den køle af og skær ud i passende stykker
  • De kan holde sig flere dage hvis du opbevarer dem i en god beholder

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

one + 17 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Proteinrig salat

Proteinrig salat

Mættende og fyldig salat, som er skøn til madpakken og på farten.  Opskrift 3-4 personer: 240 g kikærter (drænet og skyllet med vand, dåse) 240...

Morgenmadskage med rabarber

Morgenmadskage med rabarber

Normalt spiser jeg ikke kage til morgenmad. Denne er ikke så sød som almindelig kage og derfor godkendt til min morgenmad. Smager så dejlig, især...

Blomkålssalat med urter

Blomkålssalat med urter

Denne blomkålssalat smager simpelthen skøn. Super nem og fyldt med gode næringsstoffer. Opskrift 3-4 personer: ca. 500 g blomkål 1 citron (brug både...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt