Grøntsagsboller uden mel

18 feb, 2021 | Opskrifter

Sundfokus / Blog / Grøntsagsboller uden mel

Lækre sunde boller uden mel, som er super nemmet at lave.

Opskrift 12 stk.

  • 4 æg
  • 250 g hytteost
  • 180 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk chiafrø
  • 1/2 revet squash (ca. 130 g)
  • 1 revet gulerod (ca. 130 g)

Det hele blandes sammen, formes med en ské til runde boller og bages ved 200 grader (varmluft) i 20-22 minutter.

TIP: Kan sagtens holde sig på køl et par dage og kan fryses.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − eighteen =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Æggesalat med hytteost

Æggesalat med hytteost

En sund og nem opskrift på æggesalat. Den er super populært over påsken, men hos os spiser vi det faktisk hele året💚 Du får min bedste opskrift her:...

Bagt avokado med æg

Bagt avokado med æg

Det lyder måske mærkeligt med varm avokado og æg sammen, men det smager dejligt til morgenmad/frokost. Det er så nemt at lave. Sådan gør du: Halver...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt