Mandelbund med friske bær

Mandelbund med friske bær

Sundfokus
/ Mandelbund med friske bær

En super flot fødselsdagslagkage som er nem og smager fantastisk!

Opskrift til 6-8 personer

Mandelbund:

  • 200 g rørsukker
  • 3 store æg
  • 200 g mandler

Sukker og æg piskes godt sammen og mandelmelet vendes i. Kom dejen i en bageform på ca. 24-26 cm med bagepapir i bunden. Den bages ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Vaniliecreme:

  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 spsk flormelis
  • korn af 1/2 vaniliestang
  • 1,5 dl. cremefraiche

Pisk flødet til let flødeskum. Flormelis og vanilie røres sammen med cremefraiche. Det blandes sammen med flødeskummet.

Fordel vaniliecreme på den afkølede bund med friske bær på toppen. Pynt evt. med lidt mynteblade.

Mix af bær fx. jordbær, hindbær, blåbær og brombær.

TIP: Bag bunden dagen før, så er den super let at lave på dagen