Koldhævet Brunch boller

17 dec, 2017 | Opskrifter

Sundfokus / Blog / Koldhævet Brunch boller

De her  lækre brunch boller laver jeg forskellig fra gang til gang afhængig af hvilke kerner og frø, jeg lige har i skabet.  De er helt fantastiske, og så er de nemme at lave:

Opskrift til 12 stk:

  • 25 g gær
  • 1/2 l vand
  • 50 g havregryn
  • 50 g frø/kerner – jeg bruger ofte chiafrøhampefrø og græskarkerner
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk honning
  • 300 g hvedemel/speltmel
  • 200 g grahamsmel

TO DO:

  • Gær røres ud i vandet
  • Havregryn, frø og kerner tilsættes
  • Grahamsmel røres i og til sidst hvedemel
  • Det hele røres godt sammen
  • Stilles koldt natten over eller min 6 timer
  • Bages ved 200 grader i en forvarmet ovn 20-25 minutter

VOILA –  lækre lune Brunch boller til dig og familien.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ten − four =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Proteinrig salat

Proteinrig salat

Mættende og fyldig salat, som er skøn til madpakken og på farten.  Opskrift 3-4 personer: 240 g kikærter (drænet og skyllet med vand, dåse) 240...

Morgenmadskage med rabarber

Morgenmadskage med rabarber

Normalt spiser jeg ikke kage til morgenmad. Denne er ikke så sød som almindelig kage og derfor godkendt til min morgenmad. Smager så dejlig, især...

Blomkålssalat med urter

Blomkålssalat med urter

Denne blomkålssalat smager simpelthen skøn. Super nem og fyldt med gode næringsstoffer. Opskrift 3-4 personer: ca. 500 g blomkål 1 citron (brug både...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt