Jette 40 kg mindre

5 jan, 2021 | Nyheder, Sense

Sundfokus / Blog / Jette 40 kg mindre

Jeg elsker at følge mine deltagere mod deres mål De får den sparring, de har brug for. Nogle er mere aktive i gruppen end andre. Jette er en glad og aktiv deltager. Jette har ændret sin livsstil med Sense og har sagt FARVEL til 40 kg.

Læs Jettes nytårshilsen HER:

“Her hvor Coråna-året 2020 snart ringer ud, vil jeg ønske dig Mia Sørensen og alle jer skønne mennesker i VIP-gruppen et rigtig godt nytår. Tak for at vi alle har været super gode til at støtte hinanden i op- og nedture i et år med mange bump og restriktioner i hverdagen. Gode råd, klap på skulderen, masser af billeder med inspiration til måltider og skridttælling.

Mia´s kloge morgenboost, masser af små online, online dans i Mias stue, julekalender og meget andet. Mia du er bare en fantastisk styrke for os alle i VIP gruppen. Du er dygtig, kærlig, humoristisk – men altid med alvor bag ved. Takket være dig på mit 12 ugers online forløb med Sense Slank hold 5 kom jeg tilbage til min stabiliseringsvægt og har siden været i medlemsklubben. Sukkertrangen skal lige nul-stilles i januar. Jeg lovede mig selv, da jeg blev folkepensionist for 7 år siden, at det ikke var sy- eller bowlingklubber, jeg skulle meldes ind i. Nej jeg ville holde fast i Sense Slank, som er min livline og aldring mere komme over 110 kg. Jeg har haft vægtproblemer siden barn.

Her kommer lidt af min vægtrejse. 2008 var min vægt over 100 kg. I 2015 blev jeg stabiliseret med en vægt på 58 kg. Siden starten af 2017 har min vægt været stabil på 61-62 kg. Den skred så ca. 4 kg i foråret, da Corona kom. Jeg har det godt med 61-62 kg i forhold til min alder (rynker). Jeg håber, at jeg med billeder og ord kan give andre troen på, at det kan lade sig gøre, også selvom man har været tyk siden barn. Det har ikke været uden sved, tårer og tilbagefald, men det er 100% kampen værd. Jeg var 30 år, da jeg første gang var i et par lange bukser siden sparkedragten. Det var en ubeskrivelig sejr.

Tak for jer og ikke mindst Mia. Jeg glæder mig til 2021 sammen med medlemsklubben

Skrevet af Jette Andersen

  

Kæmpe tillykke med din flotte vægttabsrejse Jette – du ser fantastisk godt ud Du er en stor inspiration for mange og viser vejen på allerbedste vis.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 5 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Hvad er Sense?

Hvad er Sense?

Knæk koden til sund livsstil én gang for alle med Sense kost. Sense er en simpel sund livsstil, som giver dig struktur på dine måltider, så du kan...

Sense – fordi det virker!

Sense – fordi det virker!

Sense er en simpel sund livsstil som er populær, fordi man ikke tæller kalorier eller vejer sin mad. Du bruger dine hænder som redskaber. Desuden er...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt