Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Juelsminde RUN´n FUN

Juelsminde RUN er et rigtig godt arrangeret løb med altid god stemning.

 

Happy Runners...

 

Henrik Gehlert løb halvmarathon i tiden 1:13,21 (snit 3:28). Med blødende vabler løb han negativ split på rutens 4 omgange, og han kommer overbevisende i mål som nr. 1 med et stort smil over ansigtet som altid.

 

Sundfokus Mia løb distancen på 10,5 km i tiden 40:20 (snit 3:50). En træningsdag i tempo hvor formen skulle testes, og det skulle vise sig at blive en god dag af slagsen. Overraskende løber jeg hurtigere end forventet, og bliver vinder blandt kvinder på 10,5 km. Den dag hvor det for alvor gik op for mig, at min marathonform var på rette vej mod Frankfurt Marathon.

 

Henrik og jeg havde en en fantastisk dag til Juelminde RUN . Vi ses helt sikkert til FUN i Juelsminde i 2018.

 

"Because we love it"