Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Dagcreme med Q10

Hvorfor Q10 Revitalizing Day Cream?

 

Jeg bruger selv denne fantastiske dagcreme, som indeholder gode næringsstoffer til at holde min hud blød og yngre. Når man som mig bruger mange timer ude i al slags vejr, kan det være hårdt for huden. Efter et tiltrængt bad findes der ikke noget bedre end lidt selvforkælelse til kroppen.

Jeg er så glad for Q10 Revitalizing Day Cream, og jeg mærker en stor forskel på "friskhed" af huden. Jeg har desuden ikke "poser" under øjnene mere, når jeg står op om morgenen...Den bedste start på dagen, når man er 48 år!

 

Huden udsættes dagligt for forurening, kemikalier, barskt vejr og UV-stråling - alle faktorer der medvirker til at ælde huden.  Med Q10 Revitalizing Day Cream får din hud nyt liv og ny energi, mens den beskytter mod tidlig ælding og er velegnet til alle hudtyper.

 

 

Et produkt uden parabener

 

Q10 Revitalizing Day Cream er et naturligt produkt uden parabener, som giver din hud de bedste betingelser i al slags vejr. En fugtighedscreme som også kan anvendes under make-up indeholdende nyttige næringsstoffer fra Q10, pyconogenol, jojoba-olie, abrikoskerne-olie og squalen (fra olivenolie) - en rigtig perfekt kombination af gode næringsstoffer, som har gavnlig effekt på huden og beskytter den på allerbedste vis.

 

Gevinsten er synligt blødere og mere ungdommelig hud. Hvem kan ikke bruge det?

 

Fordi din krop fortjener det bedste....Q10 Revitalizing Day Cream får mine bedste anbefalinger.

 

 

Hvor køber jeg Q10 Revitalizing Day Cream?

 

Find Q10 Revitalizing Day Cream på http://www.pharmanord.dk . 

 

Bestil via webshoppen og få fri og hurtig levering direkte fra produktionen i Vojens.