Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikon

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Cookies

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

 

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

 

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

 

Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Analytics

 

 

Personoplysninger

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

 

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

 

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

 

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

 

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

 

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

 

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

 

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

 

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  xxxxx@xxxxxx.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Sundfokus

Sdr. Villavej 29A

7100 Vejle

Email: mia@sundfokus.dk

SundFokus ikon til citat

Betina Erlandsen

Jeg kontaktede Mia fordi jeg ønskede at blive en bedre løber og samtidig passe på min krop. At følge et program var noget af en udfordring for mig i starten, jeg var vant til ”bare” at løbe uden at tænke på restitution, slid og skadesrisiko.

Et personligt løbeprogram har givet mig struktur på træningen og gevinsten er markant forbedringer af mine løbetider på alt fra 5 km til marathon.
5.0
2017-09-03T17:02:00+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg kontaktede Mia fordi jeg ønskede at blive en bedre løber og samtidig passe på min krop. At følge et program var noget af en udfordring for mig i starten, jeg var vant til ”bare” at løbe uden at tænke på restitution, slid og skadesrisiko. Et personligt løbeprogram har givet mig struktur på træningen og gevinsten er markant forbedringer af mine løbetider på alt fra 5 km til marathon.
SundFokus ikon til citat

Beinta Hoydal Joensen

Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen.

Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
5.0
2017-09-03T17:23:01+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har sat PR på marathon to gange i år under kyndig ledelse af Sundfokus.dk- Mia Sørensen. Mia og hendes træningsmetode ER helt fantastisk! Jeg føler mig totalt ovenpå, har det super godt fysisk, samtidig er træthed og øm krop er “PACÉ”, og erstattet med velvære og overskud. Mia har været en uundværlig støtte for mig.
SundFokus ikon til citat

Henrik Gehlert

Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det.

Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen.

Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
5.0
2017-10-20T10:38:45+00:00
SundFokus ikon til citat
Få uger inde i forløbet med nye kostvaner havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede "ren", og mere præcis kan jeg ikke sige det. Jeg begyndte at få overskud til min træning og på arbejde. Der var heller ikke den lille "flap", som bulede udover selen på maven i bilen. Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en glad dreng med masser af energi.
SundFokus ikon til citat

Jonas Andersen

Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent.

Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
5.0
2017-10-20T12:17:03+00:00
SundFokus ikon til citat
Mia har formået at skabe nogle retningslinjer og en skarp plan for, hvordan jeg skulle nå mine mål for min krop. Et kontrolleret vægttab og lavere fedt procent. Et forløb der har gjort, at jeg har kunne kontrollere min krop og mine præstationer. For en skarp og sund kost har gjort, jeg har kunne præsterer til alle mine konkurrencer og hvert træningspas.
SundFokus ikon til citat

Ann Thomsen

Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt.

Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende.

Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
5.0
2017-10-24T11:22:27+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har løbet i flere år, været aerobic- og nu spinningsinstruktør og har trænet flere timer om ugen. Jeg begyndte at føle, at mine muskler var trætte, jeg fik tit kramper og jeg følte, som om jeg trængte til en vitamin indsprøjtning.  Jeg kontaktede Mia, og hun sammensatte vitaminer og kosttilskud til mig, og det virkede ret hurtigt. Jeg følte mig mere udhvilet og regnbuehindebetændelsen, som jeg har været plaget af i flere år og har været til øjenlægen hos, hver anden måned, forsvandt. Nu blev det pludselig spændende. Mia er nu min løbetræner nu, og jeg har i 2017 rykket mig hele 7 minutter på marathon. Mia er med hele vejen. Hun er altid klar, hvis jeg har noget at spørge om, og jeg nyder godt af hendes erfaringer.
SundFokus ikon til citat

Regina Aagaard

Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme.

Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
5.0
2017-11-06T12:48:52+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg har haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit marathon nr. 13 i Frankfurt 2017. Kun 12 ugers løbetræning med fast program, struktur på træningen, sparring og feedback på træningen, anerkendelse og troen på mig selv og optimering af kosten gav resultater med det samme. Mia er ærlig nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Aftalen med Mia er forlænget mod nye mål i 2018!
SundFokus ikon til citat

Karin Thomsen

Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
5.0
2018-09-23T20:47:27+00:00
SundFokus ikon til citat
Siden medio april 2018 har jeg levet efter SENSE principperne og har på 20 uger tabt mig 20 kilo. Jeg kan varmt anbefale at gå på et SENSE forløb, hvor man møder andre personer med nogle af de samme udfordringer, og hvor man høster af hinandens erfaringer - både de gode og de dårlige. Man får altid positiv energi med hjem.
SundFokus ikon til citat

Jannie Sand

Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til.

Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5.0
2018-01-25T11:33:42+00:00
SundFokus ikon til citat
Jeg tog kontakt til Mia, da jeg følte, jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på rette spor i forhold til min kost. Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar til at prøve, da det forekom så dejligt let og overskueligt at gå til. Jeg træner mellem 10-18 timer pr. uge, og det er derfor vigtig, at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE kost fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra jeg følte, jeg manglede.
5
8