Kontakt

    SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

    Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

    Kontakt mig

    Quinoa- og rødbedebowl med edamammebønner

    Der er masser af smagsnuancer i denne kødfrie ret, som kan bruges til både frokost og aftensmad.

    Opskrift 4-6 personer

    Du skal bruge:

    • 500 g rødbeder revet
    • 200 g gulerod revet
    • 150 - 200 g røde quinoa (kogt og afkølet)
    • 300 g hytteost
    • 2 spsk. hakket valnødder
    • Dressing: 1 dl olivenolie, 1 dl balsamico, 1 dl æblecidereddike + 1 tsk honning (blandes sammen og vendes i salaten)
    • Toppet med edamammebønner
    • Pynt: valnødder og frisk basilikum/spinat

    Sådan gør du:

    • Revet rødbeder og gulerod blandes med hytteost og afkølet quinoa
    • Dressing vendes i
    • Edamammebønner, valnødder og basilikum kommes oven på lige før servering i en lille skål/bowl

    Fordeling i Sense-kost:

    • HF 1-2: rødbede og gulerødder
    • HF 3: hytteost og edamammebønner
    • HF 4: quinoa
    • Fedt: olivenolie og valnødder
    • Smagsgivere: balsamico, eddike, honning, basilikum/spinat

    Salaten kan holde sig på køl i flere dage