Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Quinoa- og rødbedebowl med edamammebønner

Der er masser af smagsnuancer i denne kødfrie ret, som kan bruges til både frokost og aftensmad.

Opskrift 4-6 personer

Du skal bruge:

  • 500 g rødbeder revet
  • 200 g gulerod revet
  • 150 - 200 g røde quinoa (kogt og afkølet)
  • 300 g hytteost
  • 2 spsk. hakket valnødder
  • Dressing: 1 dl olivenolie, 1 dl balsamico, 1 dl æblecidereddike + 1 tsk honning (blandes sammen og vendes i salaten)
  • Toppet med edamammebønner
  • Pynt: valnødder og frisk basilikum/spinat

Sådan gør du:

  • Revet rødbeder og gulerod blandes med hytteost og afkølet quinoa
  • Dressing vendes i
  • Edamammebønner, valnødder og basilikum kommes oven på lige før servering i en lille skål/bowl

Fordeling i Sense-kost:

  • HF 1-2: rødbede og gulerødder
  • HF 3: hytteost og edamammebønner
  • HF 4: quinoa
  • Fedt: olivenolie og valnødder
  • Smagsgivere: balsamico, eddike, honning, basilikum/spinat

Salaten kan holde sig på køl i flere dage