Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.

 

Rikke Guldbæk fortæller HER:

"Jeg hedder Rikke, jeg er 44 år gammel og bor i Hedensted.

Jeg har løbet en del de sidste mange år. Jeg startede i Vejle IF i 2007, da ”start to run” holdene for alvor tog fart. I 2008 blev jeg uddannet ”træner” og løb med de nye løbere i cirka 6-7 år. Jeg stiftede bekendtskab med Mia i løbeklubben i min spæde start, og hendes imødekommenhed og hjælpsomhed fik mig hurtigt til at føle mig tryg i hendes selskab.

Da jeg havde lyst til at smide nogle kilo på en fornuftig og stabil måde, rettede jeg henvendelse til Mia som søgte nogle ”kaniner” til hendes nye og spændende uddannelse. Jeg blev fulgt i tykt og tyndt, og fik altid svar på mine mange spørgsmål, og altid på en konstruktiv og venlig måde.

Jeg blev motiveret og følte virkelig jeg blev ”fulgt” og ”set” af Mia. Kostplanen virkede selvfølgelig efter hensigten (det kommer nok ikke bag på nogen, da alle ved Mia er mega dygtig), og jeg tabte mig. Sidenhen fik jeg lavet en mere specifik kostplan, i forbindelse med Ironan træning.

Denne gang har jeg rettet henvendelse til Mia fordi min løbetræning er gået i stå, og jeg savner det. Løb har i mange år været en stor del af min identitet. Jeg har set alle Jer andres bedrifter og flotte resultater, og jeg vil så gerne selv tilbage på sporet – og jeg ved at Mia er den rigtige til at hjælpe mig i gang igen uden at få skader.

Lige nu har jeg ikke noget mål, men på sigt vil det være et marathon i en god tid – jeg har løbet mange marathonløb og 6 timers løb etc. men har aldrig været hurtig. Mia kan hjælpe mig med at nå målet, og få en hurtig tid, hvilket jeg vil glæde mig til. Samtidig glæder jeg mig over at følge de andre Sundfokusløbere. I er mega seje allesammen.

De bedste hilsner fra Rikke Guldbæk"

Altid smilende Rikke, masser af humør og charme.

Jeg glæder mig meget til at følge Rikke, og jeg er GLAD for, at hun valgte mig som løbecoach.

//Mia