Kontakt

SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

Kontakt mig

Gruppens ældste løber er 57 år!

Kurt vil være en hurtigere løber. Alt er muligt for den der har VILJEN i hjertet!


Mød Kurt lige HER:

 

Mit navn er Kurt Petri Petersen, og jeg er 57 år gammel. Jeg har trænet hos Mia de sidste 4 måneder med henblik på at forbedre mig i løb på flere distancer. I første omgang skulle jeg træne op til ½ maraton i Berlin den 5/4 samt ½ maraton Bestseller i Århus, som jo desværre begge er aflyst… så nu må jeg finde nogle nye mål i efteråret.

Mine oplevelser med råd og vejledning fra Mia har indtil videre været gode… Hun har været særdeles god til at motivere mig og til gradvis at øge min træningsmængde på en god måde. Også hendes råd ang. kostvejledning, diverse vitamin tilskud osv, har jeg med fordel anvendt i det daglige.

Allerede 2. februar fik jeg prøvet min gode form af i Randers ved masters DM i indendørs atletik. Her fik jg sølv på 3000 meter i M55-59 klassen… så de hurtige intervaller Mia havde lagt ind i mit løbeprogram, gav også porte her…  Jeg kan varmt anbefale Mia som løbecoach idet hendes vejledning er rigtig god.

Jeg glæder mig til at komme helt oven på en mindre skade og komme i top form igen med Mia´’s input til et forhåbentlig godt løbeefterår… her venter både 5000m i masters i udendørs atletik, 10 km Royal run, Århus bestseller ½ marathon mm.

 

Kurt en en af de nyeste i løbegruppen, og jeg glæder mig til at følge ham i efteråret.

Der er "krummer" i ham, det har han desværre ikke rigtig har mulighed for at vise endnu.

Still going strong!

 

//Mia