Har du spørgsmål? Så kontakt mig her
Kontakt migKoldhævet Brunch boller
De her lækre brunch boller laver jeg forskellig fra gang til gang afhængig af hvilke kerner og frø, jeg lige har i skabet. De er helt fantastiske, og så er de nemme at lave:
Opskrift til 12 stk:
- 25 g gær
- 1/2 l vand
- 50 g havregryn
- 50 g frø/kerner - jeg bruger ofte chiafrø, hampefrø og græskarkerner
- 1 knivspids salt
- 1 tsk honning
- 300 g hvedemel/speltmel
- 200 g grahamsmel
TO DO:
- Gær røres ud i vandet
- Havregryn, frø og kerner tilsættes
- Grahamsmel røres i og til sidst hvedemel
- Det hele røres godt sammen
- Stilles koldt natten over eller min 6 timer
- Bages ved 200 grader i en forvarmet ovn 20-25 minutter
VOILA - lækre lune Brunch boller til dig og familien.