Kontakt

  SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

  Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

  Kontakt mig

  Fit-Sense Vejle

  NYHED hos Sundfokus

   

  Ønsker du at være en del af det første Fit-Sense hold i Vejle? Ønsker du at blive din egen Helse-Mester uden at skulle følge en kostplan?

   

  Så er det nu, du skal på banen. Der er 15 ledige pladser og INTROPRIS på kun 200o kr.  frem til d. 20. december.

   

  Kom og lad mig inspirere dig mod dine ernæringsmæssige mål, imens din "rejse" mod en sundere livsstil vil blive en fast del af din hverdag, og du vil mærke mere energi til træningen. Fordi du slet ikke kan lade være, når først du er kommet i gang....

   

  Min passion for kost og træning danner rammen for Sense-Fit. Du får læring om god næringsrig kost ud fra Sense principperne og kosttilskud til en aktiv krop samt relevante emner inden for sportsernæring/sundhed generelt.  Du får dermed "All inklusive" og sunde lækkerier fra mine samarbejdspartnere i goodiebag.

   

   

  Jeg går ind for "sund fastfood" uden fanatisme. Jeg er maratonløber, og jeg er fan af Sense kost, som passer perfekt ind i en travl hverdag. Jeg træner næsten dagligt og passer på min krop på bedste vis, og den viden deler jeg med dig, når du bliver en del af holdet.  Sense-Fit er simpel sundhed, hvor jeg vil give dig nemme og brugbare redskaber, så din krop får optimal brændstof til træningen.

   

  Nogle relevante emner, du vil lære om:

   

  • at navigere i grove kulhydrater, gode proteiner, sunde fedtstoffer og det "grønne"
  • at stabilt blodsukker giver dig mere energi og overskud
  • at optimal kostsammensætning giver mæthed, og vægttab hvis du ønsker det
  • at din krop sætter pris på, du behandler den godt
  • at sukkertrangen forsvinder
  • at "Træningen foregår også GENNEM munden"
  • at SENSE-kost principper er noget du kan følge selv i en travl hverdag

   

  Læs mere om Fit-Sense Vejle under "Kurser og foredrag" 

   

  Tilmeld dig Fit-Sense før d. 20. december og få de 10 ugers forløb til INTROPRIS.

   

   

   

  Din Fit-Sense konsulent

  Mia - marathonløber