Kontakt

  SundFokus opskrift tid min SundFokus opskrift sværhed ikonLet

  Har du spørgsmål? Så kontakt mig her

  Kontakt mig

  Kom sundt igennem julen med træning og SENSE

  Sundfokus starter første SENSE hold op i Tørring i samarbejde med LS Fys og Træning.

   

  Vil du gerne opnå et stabilt vægttab og ændre din livsstil? Komme sundt igennem julen og få energi til vinteren? Har du lyst til at give januar baghjul allerede inden måneden er begyndt?

   

  Hvis du kan svare JA til de 3 nævnte spørgsmål, så er det nu, du skal med på rejsen.... "Kom sundt igennem julen med træning og SENSE" bliver et lukket holdforløb med masser af undervisning, sparring og motivation mod dit ønskede mål. Er det noget for dig, kan du læse mere om datoer, sted og opstart under Kurser og Foredrag.

   

  Sense er vægttab på en effektiv og sund måde. Det siger vores klienter også....

   

  Charlotte Jessen:

  "Sense har givet mig ro i hovedet. Jeg skal ikke mere veje min mad. Jeg elsker min nye livsstil".

   

  Ilse Hauervig:

  "For mig har det været vigtig med den ugentlige inspiration og vejning hos min konsulent. Det har givet mig styrke og motivation".

   

  Annemarie Madsen:

  "Jeg er meget glad for min nye livsstil, fordi Sense - til forskel fra andre "kure" - ikke føles som en "kur". Jeg glæder mig hver morgen til dagens måltider, og jeg vågner ikke med tanken "åh husk, jeg er på kur".