Protein Chokolade Muffins

Protein Chokolademuffins

Sundfokus
/ Protein Chokolademuffins

Her får du skønne proteinrige chokolademuffins, som er fantastiske i forbindelse med træning eller blot til den søde tand som mellemmåltid. Du får en perfekt cocktail af kulhydrater, gode proteiner og sund fedt.

Ingredienser 12-14 stk.:

  • 3/4 dåse sorte bønner eller 150 g kogte sorte bønner (væsken drænes fra)
  • 100 g mandler
  • 3 æg
  • 125 g dadler (uden sten)
  • 4 spsk kokosolie
  • 35 g kakaopulver
  • 80 g grofthakket chokolade 70%
  • 1-2 små modne bananer
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt

To do:

  • Mandler blendes til mel i en foodprocessor.
  • Bønnerne tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, som røres til en jævn masse – UNDTAGEN chokoladen.
  • Hæld massen i en skål og tilsæt kakaopulver og hakket chokolade.
  • Muffinsforme smøres godt med olie, og dejen kommes i.
  • Bages ved 175° i ca 25 minutter og afkøles.
  • Kan fryses og er gode i madpakken.